Ντραγκόφσκι: «Το παν για μας είναι η νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»* Χωρίς Αϊτόρ-Βέρμπιτς το ντέρμπι

File Photo Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι (Κ) σε πανηγυρικό στιγμιότυπο, κατά τη λήξη του αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ για τον β’ αγώνα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαϊδης”, Αθήνα, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Στο πνεύμα και τη νοοτροπία νικητή που θα πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός στην αυριανή (10/3) πρεμιέρα των play off με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, στάθηκε ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι σε δηλώσεις του στην Cosmote TV.

Ο διεθνής Πολωνός τερματοφύλακας των «πράσινων» μίλησε στην εκπομπή «SportShow» που θα προβληθεί πριν από την έναρξη του αυριανού (10/3) clasico, υπογραμμίζοντας πως οι παίκτες του «τριφυλλιού» πρέπει να έχουν στο μυαλό τους μόνο τη νίκη.

«Πάνω απ’ όλα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται. Είναι δέκα αγώνες, άρα το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε 30 βαθμούς, ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Βεβαίως και όλοι οι αγώνες θα είναι δύσκολοι και θα πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε τον καθένα ξεχωριστά, έχοντας το μυαλό μας πάντοτε στη νίκη» δηλωσε αρχικά ο Ντραγκόφσκι και πρόσθεσε για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

«Από τη στιγμή που μιλάμε για ένα μεγάλο ντέρμπι, πρόκειται για έναν αγώνα πολύ… θερμό. Και οι δύο ομάδες προετοιμάζονται για έναν “πόλεμο”. Εμείς από τη δική μας πλευρά θα πρέπει να κάνουμε το παν, ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε καταρχήν χαρά στους εαυτούς μας και βεβαίως χαρά στους φιλάθλους μας. Το παν για εμάς είναι η νίκη…».

Σημειώνεται πως ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αιώνιο ντέρμπι  με τον Φατίχ Τερίμ να αφήνει εκτός αποστολής τους Αϊτόρ-Βέρμπιτς ενώ δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Βαγιαννίδης και οι τραυματίες Χουάνκαρ και Σένκεφεντ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κλειστό το κέντρο της Αθήνας την Κυριακή το πρωί λόγω του ημιμαραθωνίου: Η διαδρομή του αγώνα και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Τροχαίας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: