Κράτος εν κράτει οι κουκουλοφόροι στην πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου; Μολότοφ, φωτοβολίδες ευθείας βολής και πυρπολημένα ΙΧ

Στιγμιότυπο από βίντεο του Μega




Είναι η σχεδόν πάγια είδηση περίπου μία φορά το μήνα, κάθε ξημέρωμα Κυριακής.

Κουκουλοφόροι με ορμητήριο την πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου έχουν προκαλέσει το βράδυ του Σαββάτου επεισόδια με φωτιές και μολότοφ και πυρπολούν ατομικές ιδιοκτησίες (ΙΧ αυτοκίνητα).

Η ιστορία επαναλαμβάνεται χωρίς, από ό,τι φαίνεται να υπάρχει η βούληση να απαλλαγεί μια πανεπιστημιακή εγκατάσταση από τη μόνιμη ανομία και να προστατεθούν όσοι πολίτες …τολμούν να παρκάρουν τα οχήματά τους στην ακτίνα βολής των ταραξιών.

Ας (ξανα)βάλουμε λοιπον και τη σημερινή είδηση που θα μπορούσε να είναι ένα copy paste κάποιας προηγούμενης.

Επίθεση με φωτοβολίδες ευθείας βολής και μολότοφ προς την διεύθυνση των ΜΑΤ στου Ζωγράφου εξαπέλυσε λίγο μετά τις 02.30 τα ξημερώματα ομάδα 10 κουκουλοφόρων. Δυνάμεις της αστυνομίας τους απώθησαν.




Νωρίτερα, περίπου 30 κουκουλοφόροι βγήκαν από την Πανεπιστημιούπολη όπου νεαροί πραγματοποιούσαν μεταμεσονύκτιο πάρτι, πέταξαν μολότοφ και έβαλαν φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα και κάδους απορριμάτων επί της οδού Ούλωφ Πάλμε στου Ζωγράφου με αποτέλεσμα πέντε οχήματα να καταστραφούν ολοσχερώς.




Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις καθώς και η πυροσβεστική που έσβησε τις φωτιές. Οι ταραξίες επέστρεψαν στην Πανεπιστημιούπολη»….

Νέο κρούσμα μηνιγγίτιδας, αυτή τη φορά σε Λύκειο της Καλαμάτας: Στα 14 τα περιστατικά συνολικά

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: