«Υπερήφανος για το σθένος της» δηλώνει ο βασιλιάς Κάρολος μετά την αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον για τον καρκίνο: Γιατί το παλάτι δεν αποκαλύπτει από τι μορφή καρκίνου πάσχουν

File Photo Britain’s King Charles III and the Queen Consort Camilla leave Buckingham Palace to Westminster Abbey for their Coronation ceremony in London, Britain, 06 May 2023. EPA, Neil Hall




Μία εγκάρδια δήλωση συμπαράστασης από τον πεθερό της, βασιλιά Κάρολο, ακολούθησε την αποκάλυψη της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, ότι υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία μετά τη διάγνωσή της για καρκίνο.

Ο βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου δήλωσε ότι είναι «πολύ περήφανος» για την πριγκίπισσα της Ουαλίας «για το θάρρος της» να αποκαλύψει τη διάγνωση του καρκίνου και παραμένει στην «στενότερη επαφή» μαζί της.

Ο 75χρονος μονάρχης συνεχίζει και ο ίδιος τη μάχη του με τον καρκίνο, την οποία το παλάτι είχε ανακοινώσει μερικές εβδομάδες νωρίτερα.

«Και οι δύο τους Μεγαλειότητες ”θα συνεχίσουν να προσφέρουν την αγάπη και την υποστήριξή τους σε όλη την οικογένεια σε αυτή τη δύσκολη περίοδο», ανέφερε η ανακοίνωση των Ανακτόρων.

Το παλάτι δεν ανακοινώνει τον τύπο του καρκίνου

Όπως και με τον Βασιλιά Κάρολο, έτσι τώρα και με την Κέιτ Μίντλετον, το παλάτι δεν έκανε γνωστό τον τύπο καρκίνου της συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Το Μπάκιγχαμ ακολουθεί αυτή την τακτική για ανάλογες περιπτώσεις, καθώς δεν θέλει να υπάρχει πανικός στον κόσμο.

Παράλληλα, με αυτό τον τρόπο δεν θα υπάρχουν και θεωρίες για το προσδόκιμο επιβίωσης του ασθενή, αλλά και τις επικείμενες εξελίξεις στο παλάτι από πιθανές επιπλοκές.

«Το πρόβλημα είναι ότι όσες περισσότερες πληροφορίες δίνεις, τόσο περισσότεροι άνθρωποι κάνουν εικασίες. Μόλις ξέρουν τι μορφή καρκίνου είναι, όλοι αρχίζουν να το ψάχνουν, οι άνθρωποι αρχίζουν να το googlαρουν και λένε “ξέρω κάποιον και τους συνέβη αυτό, αυτό είναι”. Ξέρουμε ότι είναι άρρωστος, έχει μία μορφή καρκίνου και πρόκειται να αντιμετωπιστεί», είχε δηλώσει η πρώην γραμματέας επικοινωνίας, Χριστίνα Κυριάκου στη Mirror όταν ο Βασιλιάς Κάρολος ανακοίνωσε πως έχει προσβληθεί από καρκίνο.

Με πληροφορίες από DailyMail, Mirror

Η συγκινητική ανακοίνωση της Πριγκίπισσας: Η Κέιτ Μίντλετον διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: