H πρώτη ανάρτηση Κασσελάκη από το στρατόπεδο της Θήβας: «Για όλη μου τη ζωή θα υπηρετώ την πατρίδα μου» [video]

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο στρατόπεδο της Θήβας. Πηγή photo: Instagram




Την πρώτη του ανάρτηση ως νεοσύλλεκτος έκανε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος νωρίτερα πέρασε την πύλη του Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροβολικού της Θήβας για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία ως απόδημος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από τη στιγμή που εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα δήλωνε περήφανος που καλείται να υπηρετήσει την πατρίδα, κάτι που επανέλαβε και σήμερα σε ανάρτησή του στο Instagram.

«Σημαντική ημέρα για κάθε Έλληνα.

Πόσο μάλλον για εμένα, ένα «παιδί της Ομογένειας».

Περήφανος που υπηρετώ την πατρίδα μας – έστω για λίγες εβδομάδες.

Όμως έχω αποφασίσει να την υπηρετώ για όλη μου τη ζωή», αναφέρεται στην ανάρτηση του κ. Κασσελάκη, στην οποία επισυνάπτονται φωτογραφίες από τη στιγμή που ο ίδιος φτάνει έξω από την πύλη του στρατοπέδου.




Λίγο πριν παρουσιαστεί για να εκτίσει τη θητεία του, ο Στέφανος Κασσελάκης απηύθυνε μια ομιλία στους πολίτες της Θήβας στην κεντρική πλατεία, όπου έκανε μίνι περιοδεία. Τον υποδέχθηκαν κάτοικοι της περιοχής και σύλλογοι που του προσέφεραν δώρα. Οι ντόπιοι του φώναζαν «τιμή μας» ενώ του ευχόντουσαν και «καλός πολίτης».

Στην ομιλία του ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε τόσο στα ζητήματα της περιοχής όπως τα αγροτικά θέματα, αλλά και για το πλαφόν στο ρεύμα, για τη ρύθμιση της αγροτικής γης αλλά και για την υπόθεση της κυρίας Ασημακοπούλου. Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν θέλει ειδική μεταχείριση κατά τη διάρκεια της θητείας του υπογραμμίζοντας πως είναι τιμή του να υπηρετήσει για την πατρίδα.

«Ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή. Είναι τιμή μου να είμαι εδώ να υπηρετήσω την πατρίδα μου ως ένας απόδημος που έχει επιστρέψει να προσφέρει στον τόπο του. Εδώ στην Θήβα έζησε και η μητέρα μου ένα μικρό χρονικό διάστημα» και πρόσθεσε για τα αγροτικά: «Έχουμε ανακοινώσει μέτρα για τα αγροτικά που είναι αυτονόητα για εμάς. Να υπάρχει μια ρύθμιση για την αγροτική γη σε μια περίοδο που η κρίση στην εφοδιαστική αλυσίδα μαίνεται. Υπάρχει μια γεωπονική σχολή εδώ επίσης που πρέπει να ενισχυθεί» επισήμανε.

Στέφανος Κασσελάκης: Παρουσιάστηκε στο στρατόπεδο της Θήβας για να υπηρετήσει την 20ήμερη θητεία του [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: