Πολύ ορθή απόφαση: H Ν.Δ. διέγραψε τον Μιχάλη Ταμήλο μετά τις προκλητικές δηλώσεις του για τα Τέμπη

Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Ταμήλος στον Ελληνόπυργο Καρδίτσας, Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΪΟΣ




Παρελθόν από τη Νέα Δημοκρατία συνιστά ο Μιχάλης Ταμήλος καθώς, με απόφαση της γραμματέως της ΠΕ Μαρίας Συρεγγέλα, ο πρώην βουλευτής του κόμματος στα Τρίκαλα διεγράφη από μέλος της.

Η απόφαση ήρθε μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του για τα θύματα των Τεμπών, οι οποίες «δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες του κόμματος» όπως αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωση της.

Συγκεκριμένα, «με απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μαρίας Συρεγγέλα, διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Μιχαήλ Ταμήλος. Οι δηλώσεις του δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας και δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας».

Ο Τρικαλινός πρώην βουλευτής, σε ραδιοφωνική του τοποθέτηση στο «Ράδιο Ζυγός», ακούγεται να λέει, στο ηχητικό που δημοσιεύει το Trikalanews.gr: «Το 2023 πέθαναν 1977 Τρικαλινοί μεταξύ των οποίων και τα τρία κορίτσια. Δεν θα πάρουν μαντήλια να κλαίνε όλα τα Τρίκαλα… Η ζωή συνεχίεται, ο καθένας έχει τα προβλήματά του».

«Ο άλλος, του σκοτώνουν το παιδί τη γυναίκα κτλ, θα πάει ο ίδιος στις αρμόδιες υπηρεσίες, στα δικαστήρια εκεί που πρέπει. Δεν μπορεί να επιβάλλεις στην κοινωνία να υποφέρει για σένα. Υπάρχει ζωή για τους άλλους. Όλα τα Τρίκαλα ασχολούνται με το θέμα αυτό;» ακούγεται να λέει.
Οι δηλώσεις είχαν προκαλέσει την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ- Αριστερή Συμμαχία, ο οποίος με ανακοίνωση ζήτησε τη διαγραφή του πρώην βουλευτή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εγγυήσεις για «καθαρές» ευρωεκλογές ζητάει η Κομισιόν από Facebook, X, TikTok: Αντιμέτωπες με τεράστια πρόστιμα οι εταιρείες αν δεν τα καταφέρουν

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: