«Γενναία η επίσκεψή σας στην Οδησσό, να μην αφήσουμε τη Ρωσία να μας εκφοβίζει»: Ανάρτηση Ζελένσκι με ευχαριστίες στον πρωθυπουργό

Κ. Μητσοτάκης και Β. Ζελένσκι στην Οδησσό. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ




«Σας ευχαριστώ για τη σταθερή υποστήριξή σας και τη γενναία επίσκεψή σας στην Οδησσό, αγαπητέ κ. Μητσοτάκη. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στη Ρωσία να εκφοβίζει τις χώρες μας ή την Ευρώπη γενικότερα. Μπορούμε να την αποτρέψουμε και να αποκαταστήσουμε την ειρήνη ενεργώντας αποφασιστικά από κοινού» έγραψε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο Ουκρανός πρόεδρος.

Με αυτόν τον τρόπο ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ευχαρίστησε τον Έλληνα πρωθυπουργόΚυριάκο Μητσοτάκη για τη «σταθερή υποστήριξή του και τη γενναία επίσκεψή του στην Οδησσό», σε μια επίσκεψη που σημαδεύτηκε από την ρωσική επίθεση σε κοντινή απόσταση από το σημείο που βρίσκονταν οι δύο ηγέτες.

Επιπλέον ο πρόεδρος της Ουκρανίας αναφέρθηκε και στην Ρωσία γράφοντας στο μήνυμά του ότι «δεν πρέπει να επιτρέψουμε στη Ρωσία να εκφοβίζει τις χώρες μας ή την Ευρώπη γενικότερα».

Και όπως πρόσθεσε, «μπορούμε να την αποτρέψουμε και να αποκαταστήσουμε την ειρήνη ενεργώντας αποφασιστικά από κοινού».

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

«Σε 18 μήνες θα λειτουργήσει το πρώτο μη κρατικό πανεπιστήμιο» λέει ο Πιερρακάκης: «Επόμενο βήμα η αλλαγή του τρόπου εισαγωγής στα ΑΕΙ με το Εθνικό Απολυτήριο»

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: