Έβδομη στον κόσμο η Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ, δεν κατάφερε να μπει στην οχτάδα του τριπλούν ο Δημήτρης Τσιάμης [βίντεο]

FILE PHOTO: Η αθλήτρια του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ




H Κατερίνα Στεφανίδη δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 4,65μ. στον τελικό του επί κοντώ στη Γλασκώβη και ολοκλήρωσε την τρίτη παρουσία της σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, μένοντας εκτός βάθρου.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο (2016) πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 4,40μ., όπως και τα 4,55μ., πριν ανέβει ο πήχης στα 4,65μ., τα οποία αποδείχθηκαν ανυπέρβλητα για την Ελληνίδα αθλήτρια, καθώς μέτρησε τρεις άκυρες προσπάθειες και έμεινε εκτός συνέχειας.







 

Ο Δημήτρης Τσιάμης  

Ο 42χρονος Δημήτρης Τσιάμης δεν κατάφερε να διακριθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου της Γλασκώβης, καθώς τα τρία πρώτα του άλματα δεν τον βοήθησαν να παραμείνει στον αγώνα.

Η πρώτη προσπάθεια του Έλληνα αθλητή στον τελικό του τριπλούν ήταν άκυρη, η δεύτερη που ήταν και καλύτερη ήταν στα 15.95μ. και η τρίτη στα 15.87 με αποτέλεσμα να μην συνεχίσει στην πρώτη οκτάδα, ενώ τη στιγμή που ολοκλήρωσε τον αγώνα βρισκόταν στην 13η θέση.




ΠΗΓΗ: ertsports.gr

Η ελληνική συγκομιδή μεταλλίων στην ιστορία του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: