Ακόμη μια κορυφή κατέκτησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Εγινε ο παίκτης με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία των Μπακς [video]

O Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον Λίλαρντ σε αγώνα των Μπακς με τους Νετς. Photo via twitter, Bucks




Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέκτησε ακόμα μια απάτητη κορυφή, και είναι ο παίκτης με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπήκε στη λίγκα ως νο.15 του NBA Draft 2013 από τους Μιλγουόκι Μπακς και τα ξημερώματα του Σαββάτου 2/3 έγινε ο παίκτης που έχει πανηγυρίσει τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του οργανισμού!

O Greek Freak ήταν ασταμάτητος για τρεις περιόδους στο Σικάγο, οδηγώντας τους Μπακς στη νίκη επί των Μπουλς με 46 πόντους και 16 ριμπάουντ, φτάνοντας παράλληλα τις 489 νίκες με το Μιλγουόκι και αφήνοντας πίσω του τον Σίντνεϊ Μονκρίφ.

Ο Αντετοκούνμπο ήταν εκείνος που οδήγησε τους Μπακς στο πρωτάθλημα έπειτα από μισό αιώνα, συνδυάζοντάς τον τίτλο του 2021 με την ανάδειξή του σε MVP των NBA Finals, αποτελώντας πλέον τον πολυνίκη παίκτη του οργανισμού που ιδρύθηκε το 1968.

Πηγή: gazzetta.gr

Και επίσημα «όχι» από την UEFA στις μετακινήσεις οπαδών στα ματς ΠΑΟΚ με Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τους «16» του Europa Conference League

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: