Ξαφνικό πένθος στο Μπάκιγχαμ: Πέθανε στα 45 του ο Τόμας Κίνγκστον, βασιλικό μέλος των Γουίνδσορ

File Photo (L-R) Lord Frederick Windsor, Sophie Winkleman, Lady Gabriella Windsor and Thomas Kingston leave the National Service of Thanksgiving held as part of the celebrations of the Platinum Jubilee of Queen Elizabeth II, at St Paul’s Cathedral in London, Britain, 03 June 2022. EPA/NEIL HALL




Θλίψη σκόρπισε στο Μπάκιγχαμ ο ξαφνικός θάνατος, σε ηλικία 45 ετών, του Τόμας Κίνγκστον, ο οποίος ήταν σύζυγος της Λαίδης Γκαμπριέλα, βασιλικoύ μέλους του οίκου των Γουίνδσορ.

Ο Κίνγκστον, ο οποίος παντρεύτηκε την κόρη του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας Μιχαήλ του Κεντ το 2019, πέθανε στο Γκλόστερσαϊρ την Κυριακή, με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης να καλούνται στο σημείο λίγο μετά τις 6 μ.μ. Αν και η αιτία θανάτου δεν έχει εξακριβωθεί, διευκρινίζεται ότι δεν υπάρχουν ύποπτες συνθήκες.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε την Τρίτη εκ μέρους της Λαίδης Γκαμπριέλα Κίνγκστον, του Μάρτιν και της Τζιλ Κίνγκστον, της Τζοάνα Κόνολι και της Έμα Μάρεϊ αναφέρεται:

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Τόμας Κίνγκστον, του αγαπημένου μας συζύγου, γιου και αδελφού. Ο Τομ ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που φώτιζε τις ζωές όλων όσων τον γνώριζαν. Ο θάνατός του προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όλη την οικογένεια και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή ενώ θρηνούμε το θάνατό του».

Εκπρόσωπος των ανακτόρων δήλωσε ότι ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα ενημερώθηκαν για τον θάνατο του Κίνγκστον, o οποίος ασχολούνταν με τα χρηματοοικονομικά στέλνοντας στην οικογένειά του «τις πιο εγκάρδιες σκέψεις και προσευχές τους».

Με πληροφορίες από BBC

«Η αποδοχή που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις στις ΗΠΑ μας κάνουν να συνεχίζουμε στη Γάζα»: Aπάντηση Νετανιάχου στις επικρίσεις του Τζο Μπάιντεν

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: