Τραγικό δυστύχημα στα γυρίσματα της νέας τηλεοπτικής σειράς της Marvel: Έχασε τη ζωή του 41χρονος άνδρας [video]

Πηγή φωτογραφίας, Marvel.com




Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στο Radford Studio Center στο Λος Άντζελες, όταν ένας 41χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του ύστερα από πτώση από σκαλωσιά.

Η Διοίκηση Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία (OSHA) έχει ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου.

Τα γυρίσματα του Wonder Man, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Yahya Abdul-Mateen II και Ben Kingsley, επρόκειτο να ξεκινήσουν ξανά τον Μάρτιο μετά την καθυστέρηση λόγω των πρόσφατων απεργιών στο Χόλιγουντ.

Η σειρά της Disney+ επικεντρώνεται στον Simon Williams, ο οποίος μπαίνει στον κόσμο των σούπερ ηρώων αφού είναι προικισμένος με υπερφυσικές δυνάμεις.

Παρόλο που οι θάνατοι και οι σοβαροί τραυματισμοί σε ταινίες και τηλεοπτικά πλατό θεωρούνται σχετικά σπάνιοι, τα τελευταία χρόνια έχουν σημειωθεί αρκετά περιστατικά σε μεγάλες παραγωγές.

Η κινηματογραφίστρια Halyna Hutchins, 42 ετών, πυροβολήθηκε και ο σκηνοθέτης Joel Souza τραυματίστηκε όταν ένα όπλο εκπυρσοκρότησε στα γυρίσματα της ταινίας Rust το 2021. Ο ηθοποιός Alec Baldwin δήλωσε αθώος για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Πέρυσι, πολλά μέλη του πληρώματος στα γυρίσματα του σίκουελ του Gladiator στο Μαρόκο τραυματίστηκαν όταν μια σειρά από stunts πήγε στραβά, ενώ το 2018, ένας βοηθός παραγωγής πέθανε στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς Power αφού χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.

Με πληροφορίες από Guardian 

 

Φόβοι για αυτοκτονία του Τζούλιαν Ασάνζ: Να σταματήσει η διαδικασία έκδοσής του στις ΗΠΑ, ζητά από την Βρετανία η εισηγήτρια του ΟΗΕ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: