Το πρώτο μήνυμα του νέου αρχηγού των ουκρανικών δυνάμεων: «Βελτιστοποίηση παντού για να νικήσουμε»

FILE PHOTO: O Ολεξάντρ Σίρσκι (Oleksandr Syrskyi) στα αριστερά της φωτογραφίας. EPA/YEVGEN HONCHARENKO




Στην «βελτιστοποίηση» του ουκρανικού στρατού ώστε να μπορέσει να νικήσει στον πόλεμο επικέντρωσε το πρώτο του επίσημο μήνυμα από την νέα του θέση ο αρχηγός των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων Ολεξάντρ Σίρσκι.

«Μόνο η συνεχής αλλαγή και βελτιστοποίηση πολεμικών μέσων και μεθόδων θα μας επιτρέψουν να επιτύχουμε… Εμπρός προς την νίκη!», έγραψε ο Ολεξάντρ Σίρσκι στο Telegram.

Για τον νέο αρχηγό των ουκρανικών δυνάμεων, η πορεία προς την νίκη στον πόλεμο κατά της Ρωσίας εξαρτάται από την διαρκή καινοτομία στον τρόπο με τον οποίο οι ουκρανικές δυνάμεις μάχονται και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στα τεχνολογικά μέσα όπως τα drones και ο ηλεκτρονικός πόλεμος.

  • Ο Ολεξάντρ Σίρσκι υποσχέθηκε ότι θα προστατεύσει την ζωή και την υγεία του προσωπικού των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, που αποτελεί την βασική αξία του ουκρανικού στρατού, και θα διασφαλίσει αξιόπιστη επιμελητειακή υποστήριξη.

Σύμφωνα με τον αρχηγό των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, η πολεμική προσπάθεια θα επικεντρωθεί συγκεκριμένα στον ολοκληρωμένο σχεδιασμό με βάση τις απαιτήσεις στην πρώτη γραμμή του μετώπου, στην ταχεία επιμελητειακή υποστήριξη για την κάλυψη των αναγκών των μάχιμων μονάδων, στην αναγωγή σε προτεραιότητα της ζωής και της υγείας των στρατιωτικών, στην εξισορρόπηση της εκπλήρωσης της αποστολής, της ανάπαυσης και της εκπαίδευσης και στην εφαρμογή νέων τεχνολογικών μέσων και την βελτιστοποίηση επιτυχημένων εμπειριών με την χρήση drones (UAV) και μέσων ηλεκτρονικού πολέμου (REB)».

Με πληροφορίες από AFP μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Κίεβο, Ουκρανία

Καταγγελίες για εκτεταμένη καλπονοθεία στο Πακιστάν: Παρά τη φυλάκισή του ο Ιμράν Χαν παραμένει παράγοντας των εξελίξεων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: