Το κανάλι OPEN διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο τον Φουρθιώτη: Διαδίδει τις ψευδείς και ανυπόστατες πληροφορίες, που διαδίδει, τονίζει ο τηλεοπτικός σταθμός




Το Ανοιχτό Κανάλι απάντησε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον του Μένιου Φουρθιώτη μετά τις «ψευδείς και ανυπόστατες πληροφορίες» ότι ο εν λόγω τύπος θα παρουσιάσει εκπομπή στο OPEN.

Άμεσα, με ανακοίνωσή του το Open τον διέψευσε:

«Έκπληκτος ο σταθμός μας πληροφορήθηκε προ ολίγου ότι διαδίδονται ψευδείς και ανυπόστατες πληροφορίες σχετικά με δήθεν επικείμενη έναρξη μετάδοσης εκπομπής από τη συχνότητα του ΟΡΕΝ, από 24/2/2024» αναφέρει ο σταθμός.

Τονίζει ότι Δελτία Τύπου για το πρόγραμμα «δικαιούται να εκδίδει μόνον ο ίδιος ο σταθμός μας και ουδείς άλλος».

«Ο σταθμός μας προτίθεται να κινηθεί άμεσα νομικά, σύμφωνα με όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, για την αποκατάσταση της αλήθειας» τονίζει το Open.

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς αυτούς, υπενθυμίζοντας το αυτονόητο, ότι δηλαδή δελτία τύπου αναφορικά με το περιεχόμενο του τηλεοπτικού προγράμματος του σταθμού ΟΡΕΝ δικαιούται να εκδίδει μόνον ο ίδιος ο σταθμός μας και ουδείς άλλος.

Ο Φουρθιώτης λέει ότι συμφώνησε με τον Κοκλώνη και ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στο OPEN: Θα κινηθούμε νομικά, απαντά το κανάλι

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: