Το αφεντικό του Παναθηναϊκού “τρελάθηκε”: Πριμ 500.000 ευρώ απ’ τον Αλαφούζο για την πρόκριση κι άλλες 500.000 ευρώ αν κατακτήσουν οι «πράσινοι» το Κύπελλο!

File Photo Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι (Κ) σε πανηγυρικό στιγμιότυπο, κατά τη λήξη του αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ για τον β’ αγώνα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαϊδης”, Αθήνα, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Η σπουδαία πρόκριση του Παναθηναϊκού στον εφετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κι ο δραματικός τρόπος με τον οποίο επιτεύχθηκε, με τους «πράσινους» να επικρατούν του ΠΑΟΚ στα πέναλτι (6-5) μετά από ένα απίστευτο «θρίλερ», «απογείωσε» τον ενθουσιασμό στο «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού».

Την παραμονή του δεύτερου ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ (Τρίτη, 20/2), ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος είχε δώσει το «παρών» στην προπόνηση της ομάδας του και είχε υποσχεθει πριμ 500.000 ευρών, εφόσον έπαιρναν την πρόκριση.

Αμέσως μετά τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ του «τριφυλλιού» πως εάν κατακτήσουν το εφετινό Κύπελλο Ελλάδας, θα λάβουν ως έξτρα πριμ κι άλλες 500.000 ευρώ.

  • Δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του Μπάμπα

Τέλος καλό, όλα καλά, όπως όλα δείχνουν για τον Αμπντούλ Ραχμάν Μπάμπα. Ο 29χρονος Γκανέζος πλάγιος αμυντικός του ΠΑΟΚ θα διανυκτερεύσει απόψε σε νοσοκομείο της Αθήνας, ωστόσο όπως φαίνεται δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του.

Ο Μπάμπα σωριάστηκε στο έδαφος έπειτα από μια εναέρια σύγκρουση που είχε με τον Γιώργο Βαγιαννίδη στα τελευταία λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου της παράτασης στον συγκλονιστικό επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, χάνοντας εν τέλει την πρόκριση στον τελικό στη διαδικασία των πέναλτι, όμως το μυαλό όλων ήταν με τον Μπάμπα που αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο βγαίνοντας με ασθενοφόρο από τον αγωνιστικό χώρο.

Όπως μεταφέρουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο πρώην άσος της Τσέλσι θα παραμείνει σήμερα (21/2) στο νοσοκομείο για εξετάσεις όμως είναι καλύτερη η εικόνα της υγείας του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Greece
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Greece

Απίστευτο θρίλερ στη Λεωφόρο και τελικά πρόκριση για τον Παναθηναϊκό επί του ΠΑΟΚ στα πέναλτι [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: