Ανοίγει ξανά η υπόθεση του θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου: Προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο εισαγγελέας [video]

FILE PHOTO: Mary Chronopoulou appeared in numerous films during the 1960s and 1970s, establishing herself as one of the most popular and important Greek actresses of the time. Screenshot via YouTube@Parapligikos1968/




Προκαταρκτική έρευνα διέταξε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος, όσον αφορά τα αίτια θανάτου της ηθοποιού του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρης Χρονοπούλου.

Σύμφωνα με την εκπομπή του OPEN «Επί Τόπου», ο εισαγγελέας έκανε παρέμβαση, προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν πράγματι ο θάνατός της ηθοποιού ήταν ατύχημα, όπως αρχικά αποδόθηκε, καθώς η ηθοποιός είχε τραύμα στο κεφάλι μετά από πτώση της στο ισόγειο.

Ουσιαστικά, λοιπόν, η υπόθεση ανοίγει από την αρχή, τη στιγμή που ακόμη δεν έχει εκδοθεί το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Τις διαδικασίες ξεκίνησε ο δικηγόρος της, Δημήτρης Χατζημιχάλης, ο οποίος θεωρεί πως η υπόθεση έπρεπε να αναλυθεί πιο διεξοδικά. Μιλώντας στην εκπομπή «Επί Τόπου», ο κ. Χατζημιχάλης έθεσε τον προβληματισμό για το πώς τραυματίστηκε η ηθοποιός, λέγοντας πως πρέπει να διερευνηθεί πώς προκλήθηκε το αιμάτωμα στο κεφάλι της. Παράλληλα, έκανε λόγο για πιθανό αμβλύ όργανο, που μπορεί να την τραυμάτισε, δεδομένου ότι η Μαίρη Χρονοπούλου είχε πέσει στο χαλί, άρα δεν ήταν δυνατό να προκληθεί το αιμάτωμα.

Ο κ. Χατζημιχάλης έκανε λόγο για πιθανή εγκληματική ενέργεια, ενώ τόνισε ότι από την οικία της έλειπαν κάποια αντικείμενα, κοσμήματα και χρήματα.

Προβληματισμό, μάλιστα, σε δικούς της ανθρώπους, προκαλεί ο τρόπος πτώσης της όπως και ο τρόπος που βρέθηκε η Μαίρη Χρονοπούλου, μετά την πτώση της.

Παράλληλα, αρκετή κουβέντα γίνεται και για την αποτίμηση του διώροφου σπιτιού, που διέμενε, και η αξία του οποίου αποτιμήθηκε μόλις στις 4.500 ευρώ.

Η ηθοποιός είχε παραχωρήσει με τη μορφή δωρεάς, το σπίτι στο «Χαμόγελο του Παιδιού» με το οποίο είχε αναπτύξει ιδιαίτερα έντονη σχέση, όπως είχε παραδεχτεί και η ίδια σε συνέντευξή της.




Η διάρρηξη στο σπίτι της

Ωστόσο, στο σπίτι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και τον περασμένο Ιανουάριο έγινε καταγγελία για προσπάθεια διάρρηξης, καθώς ένας μαντρότοιχος έχει γκρεμιστεί.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Επί Τόπου», το Χαμόγελο του Παιδιού, δεν έχει ασχοληθεί με την αποκατάσταση των ζημιών, 5 μήνες μετά.

Υπενθυμίζεται πως η Μαίρη Χρονοπούλου πέθανε τον Οκτώβριο του 2023 και στη συνέχεια ακολούθησε θρίλερ τόσο με την ιατροδικαστική έκθεση όσο και με το πού θα γινόταν η αποτέφρωσή της, όπως η ίδια είχε ζητήσει. Σε θρίλερ όμως είχε εξελιχτεί και η υπόθεση με τη διαθήκη της μεγάλης πρωταγωνίστριας.

Παράλληλα, υπόνοιες είχαν εκφραστεί και από τους αστυνομικούς, που ανέλαβαν την υπόθεση, για το κατά πόσο ο θάνατός της οφειλόταν σε ατύχημα.

Με πληροφορίες από OPEN

«I Will Survive»: Η ιστορία πίσω από το απόλυτο τραγούδι χωρισμού της Γκλόρια Γκέινορ που επιβιώνει εδώ και 45 χρόνια [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: