Θα επαληθευτούν οι προβλέψεις των «προφητών» για τον Κάρολο; Ο άνθρωπος που έπεσε διάνα στον θάνατο της Ελισάβετ, προβλέπει κακά μαντάτα

File Photo epa10610073 (FILE) – Britain’s Prince Charles, the Prince of Wales, waves in front of the Premier of Saxony-Anhalt state, Reiner Haselof (rear), while leaving Woerlitz Castle after a visit to Woerlitzer Park, in Woerlitz, Germany, 08 May 2019 (reissued 05 May 2023). Britain’s King Charles III’s Coronation will take place at Westminster Abbey in London on 06 May 2023. EPA/ALEXANDER BECHER *** Local Caption *** 55177489




Η αγάπη των βρετανών για τα στοιχήματα και τις προβλέψεις είναι παροιμιώδης και αδιαμφισβήτητη. Από τη ζέση τους να προβλέπουν το μέλλον επί παντός επιστητού δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί η βασιλική οικογένεια και η τύχη της.

Με τον βασιλιά Κάρολο να έχει διαγνωστεί με καρκίνο και η φειδωλή ανακοίνωση του παλατιού να επιδέχεται πολλών μεταφράσεων, οι λάτρεις των προβλέψεων βρίσκονται σε πυρετώσεις διαδικασίες.

Κάποιοι από αυτούς μάλιστα θυμήθηκαν την «προφητεία», προ διετίας, ενός χρήστη του twitter που δεν μπόρεσε να περάσει απαρατήρητη.

Σύμφωνα λοιπόν με την mirror.co.uk, ο χρήστης με το όνομα @logan_smith526, τον Ιούλιο του 2022 είχε κάνει μια ανάρτηση που έγραφε ότι στις 8 Σεπτεμβρίου του 2022 θα πέθαινε η μακροβιότερη μονάρχης της Μεγάλης Βρετανίας.

Το επίμαχο tweet Πηγή photo: Star

Ο ίδιος χρήστης στη συνέχεια ενημέρωσε το tweet που είχε κάνει, αναφέροντας ότι στις 28 Μαρτίου του 2026 ο βασιλιάς Κάρολος θα πεθάνει, σε ηλικία 77 ετών.

Έκτοτε, η ανάρτηση γέμισε από αντιδράσεις, με αποτέλεσμα ο ίδιος να κλειδώσει τον λογαριασμό του και στη συνέχεια να τον απενεργοποιήσει.

Παρόλα αυτά, screenshots από τη συγκεκριμένη ανάρτηση που κυκλοφορούν ανάμεσα σε χρήστες στα social media, «μαρτυρούν» την απίστευτη πρόβλεψη για την τελευταία ημέρα ζωής της βασίλισσας Ελισάβετ.

Μένει να δούμε αν θα επαληθευτεί κι αυτή τη φορά, ή η προφητεία του θα τον στείλει στον… κουβά.

Με καρκίνο διαγνώστηκε ο Κάρολος: Αναβάλλει όλες τις δημόσιες εμφανίσεις, ξεκίνησε ήδη θεραπείες

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: