Σε 4,5 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο Ντάνι Αλβες για τον βιασμό 23χρονης σε τουαλέτα νυχτερινού κέντρου στην Βαρκελώνη

Brazilian soccer player Dani Alves sits on the dock during his trial for alleged sexual assault at Barcelona’s Court in Barcelona, Spain, 05 February 2024. EPA, ALBERTO ESTEVEZ / POOL




Το ανώτατο δικαστήριο της Βαρκελώνης καταδίκασε σήμερα τον πρώην ποδοσφαιριστή Ντάνι Αλβες σε φυλάκιση για 4,5 χρόνια για σεξουαλική επίθεση.

Ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής, κατηγορούμενος για τον βιασμό μιας 23χρονης γυναίκας σε μπάνιο νυχτερινού κέντρου στην Βαρκελώνη, κρίθηκε από το ανώτατο δικαστήριο της Καταλονίας ένοχος και τον καταδίκασε σε φυλάκιση.

Η πρόταση της εισαγγελίας ήταν να του επιβληθεί κάθειρξη εννέα ετών, καθώς και να πληρώσει αποζημίωση ύψους 150.000 ευρώ στο θύμα, να του επιβληθούν επίσης, περιοριστικά μέτρα ενός χιλιομέτρου από την καταγγέλλουσα, καθώς και να βρίσκεται σε 10ετή επιτηρήση.

Ο Βραζιλιάνος στην απολογία του δήλωσε αθώος και ισχυρίστηκε ότι υπήρξε σεξουαλική συνεύρεση, η οποία όμως έγινε με συναίνεση και δεν επιτέθηκε στο θύμα της υπόθεσης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Βαρκελόνη, Ισπανία

Ο Τσάβι Ερνάντες ζητάει τώρα συγγνώμη από τα θύματα σεξουαλικής βίας: Είχε προβεί σε δηλώσεις στήριξης για τον Ντάνι Άλβες

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: