Πρώτη κοινή δήλωση Σπύρου και Δέσποινας Καρνέση για το μακελειό στη Γλυφάδα: Σταματήστε κάθε συζήτηση για άλλες υποθέσεις μας [video]

Εικόνα από τον τόπο της δολοφονικής επίθεσης κατά ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα Image via Glomex




Έκκληση προς κάθε κατεύθυνση για σεβασμό στο πένθος της οικογένειάς τους απευθύνουν ο Σπύρος και η Δέσποινα Καρνέση με κοινή δήλωσή τους, ύστερα από την αιματηρή επίθεση στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα τη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, στη δήλωσή τους αναφέρουν τα εξής:

«Κατανοούμε απόλυτα πως το τραγικό γεγονός που συγκλονίζει τις οικογένειες μας τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει σημαντικό ενδιαφέρον. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ειλικρινά όσους μας συμπαραστέκονται. Ταυτόχρονα, επιθυμούμε να εκφράσουμε για ακόμα μία φορά τη θερμή μας έκκληση, προς κάθε κατεύθυνση, για σεβασμό στο πένθος που βιώνουμε.

Η ανείπωτη θλίψη μας επιτάσσει την παύση κάθε συζήτησης για οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή μας. Και αυτή είναι η αυθεντική και μόνη βούληση όλων των μελών της οικογένειάς μας.

Δηλώνουμε επίσης ότι οτιδήποτε άλλο διακινείται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξ’ ονόματος οποιουδήποτε από εμάς, δεν μας εκφράζει.

Καπτα-Σπύρος Καρνέσης, Δέσποινα Καρνέση»

 

Στην άρση του τραπεζικού απορρήτου του 76χρονου οι απαντήσεις;

Την ίδια ώρα, μέσα από τις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων επιχειρούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής να συνθέσουν το παζλ της δολοφονίας των τριών ανθρώπων από τον 76χρονο Αιγύπτιο το πρωί της Δευτέρας μέσα στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα.




Ένας από τους υπαλλήλους που συναντήθηκε αρχικά με τον δράστη και μετέπειτα αυτόχειρα είπε: «Μου είπε ότι τον διώξανε από το σπίτι και πως του είπαν πως θα τον κάψουν μέσα στο σπίτι αν δεν βγει. Εγώ του είπα να αφήσει τις βλακείες και αυτός τότε άνοιξε το πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου και έβγαλε από μέσα έναν μεγάλο σάκο. Εγώ τον ρώτησα τι πάει να κάνει και ο Άρης μου απάντησε ότι σήμερα θα τελειώσουν όλα».

Η Δέσποινα Καρνέση μέχρι τώρα δεν έχει δώσει κατάθεση στην Ασφάλεια Αττικής κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες. Από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Ηρειώτης δικηγόρος της οικογένειας Καρνέση ανέφερε: «Ο άνθρωπος αυτός πήγε στοχευμένα όπως λένε. Δε δικαιολογεί κανένας λόγος αυτή του την ενέργεια ούτε μπορούμε να συζητάμε για βρασμό ψυχικής ορμής. Ήταν ένα προσχεδιασμένο έγκλημα, ήταν ένα άγριο έγκλημα».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΕΡΤ

Χειροκροτήματα και συγκίνηση σκόρπισε η Μαρία Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο: «Τα Τέμπη δεν ήταν μεγάλο δυστύχημα, αλλά κρατικό έγκλημα»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: