Πώς μπορεί να βρεθεί ένα ασώματο πόδι στο μετρό; Μυστήριο στη Νέα Υόρκη με ανεύρεση ανθρώπινου μέλους σε βαγόνι: Το τελευταίο σε μια ανησυχητική σειρά περιστατικών [videos]

FILE PHOTO: People wait on a platform for a New York City subway in New York, New York, USA, 27 July 2018.EPA/JUSTIN LANE




Η απλή καθημερινή εμπειρία της μετακίνησης με τον υπόγειο στην Νέα Υόρκη, πήρε μια ανατριχιαστική όψη για ορισμένους επιβάτες το Σαββατοκύριακο, όταν βρέθηκε ένα ασώματο ανθρώπινο πόδι στη γραμμή 4 μεταξύ 167ης και 170ης οδού στο Μπρονξ.

Οι ντετέκτιβ προσπαθούν να διαπιστώσουν σε ποιον ανήκει το άκρο και πώς βρέθηκε σε ένα βαγόνι του μετρό. Ο ιατροδικαστής της πόλης αργότερα πήρε προς εξέταση το πόδι προκειμένου να μάθει περισσότερα για την προέλευσή του.

  •  Οι αρχές δεν μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν αν το πόδι ανήκε σε άνδρα ή γυναίκα ή πόσο από το άκρο βρέθηκε.

Μια αξιοσημείωτη “αλυσίδα” περιστατικών στο μετρό

Η ανακάλυψη του ποδιού ήρθε μετά από μια σειρά επεισοδίων στο μετρό, συμπεριλαμβανομένου ενός τσελίστα που χτυπήθηκε με μεταλλικό θερμός στην πλατεία Herald και ενός μαζικού πυροβολισμού σε μια στάση του μετρό στο Μπρονξ που άφησε πίσω του έναν νεκρό.

Χθες το βράδυ της Δευτέρας ένας 57χρονος βρέθηκε νεκρός σε βαγόνι του μετρό. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης είπε ότι βρήκε σύνεργα ναρκωτικών σε κοντινή απόσταση και εργάζεται για να προσδιορίσει την αιτία θανάτου του άνδρα.

Το Σάββατο, εν τω μεταξύ, μια λογομαχία πήρε βίαιη τροπή στον σταθμό Queens Plaza και ένας άνδρας ξυλοκοπήθηκε με μεταλλικό σωλήνα. Αυτή η επίθεση σημειώθηκε δύο ημέρες αφότου ένας Βραζιλιάνος τουρίστας μαχαιρώθηκε στον λαιμό σε μια απρόκλητη επίθεση στον ίδιο σταθμό του μετρό.

Αν και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς, έχει προσθέσει 1.000 ένστολους και μυστικούς αξιωματικούς για να περιπολούν το σύστημα, η εγκληματικότητα στο μετρό έχει αυξηθεί κατά 22% από την αρχή του έτους, σύμφωνα με το NYPD .

Χιλιάδες αντικείμενα χάνονται στο δίκτυο του μετρό, συμπεριλαμβανομένων ασυνήθιστων αντικειμένων όπως νεκρικές λίστες, μάσκα οξυγονοκολλητή και μπλέντερ….

Με πληροφορίες από The Guardian

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: