«Παύλο, άμα θες να φύγεις, φύγε»: Άγρια κόντρα Κασσελάκη με Πολάκη στην κοινοβουλευτική ομάδα [video]

FILE PHOTO: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης με τον βουλευτή του κόμματος Παύλο Πολάκη, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, στην αίθουσα γερουσίας της Βουλής, Αθήνα, ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




Άγρια κόντρα φαίνετα να έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και τον Παύλο Πολάκη, με ένα νέο επεισόδιο μεταξύ των δυο να εξελίσσεται στη συνεδρίαση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος με αφορμή την στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα των αμυντικών εξοπλισμών της χώρας.

Χθες συνεδρίασε το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι στην αρχή της συνεδρίασης, πριν ακόμα ξεκινήσει, υπήρξε αναφορά του κ. Πολάκη στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ για τα εξοπλιστικά και την αντιπολιτευτική τακτική που ακολούθησε η Κουμουνδούρου, χαρακτηρίζοντάς την «χαλαρή».

  • Ο κ. Κασσελάκης απάντησε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, «αν θέλεις να φύγεις, φύγε» χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται εάν επρόκειτο περί προτροπής προς τον κ. Πολάκη να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση ή από τη θέση του συντονιστή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπήρξε αντίδραση από τον κ. Πολάκη, ο οποίος ωστόσο δεν παρέμεινε στη συνεδρίαση. Πηγές από το προεδρείο και από την Κουμουνδούρου δεν επιβεβαιώνουν το περιστατικό.

Υπενθυμίζεται πως δεν έχει περάσει ούτε μήνας από την προηγούμενη κόντρα ανάμεσα στους δύο με αφορμή τότε το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.




Με πληροφορίες από skai.gr

 

Η ανταπόκριση του Μιχάλη Ιγνατίου (video): Οι Αμερικανοί νομοθέτες δεν θα έδιναν το “πράσινο φως” για την αγορά των F-16 στην Τουρκία χωρίς την επιστολή του Μπλίνκεν

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: