Ο 38χρονος Λούκα Μόντριτς θα είναι ο επόμενος μεγάλος αστέρας που θα αγωνιστεί στην Σαουδική Αραβία

FILE PHOTO: Ο Λούκα Μόντριτς. EPA / NEIL HALL




Ο Λούκα Μόντριτς θα είναι ο επόμενος διάσημος άσος, ο οποίος θα παίξει από το καλοκαίρι στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανανέωσε το περασμένο καλοκαίρι γι’ άλλον ένα χρόνο το συμβόλαιο του Κροάτη σταρ, αλλά στο τέλος της σεζόν θα φύγει από την Ισπανία και πρόκειται να κλείσει την καριέρα του στη Μέση Ανατολή.

Ο 38χρονος Κροάτης σούπερ σταρ το περασμένο καλοκαίρι απέρριψε το ενδιαφέρον της Αλ Νασρ και προτίμησε να παραμείνει στη Μαδρίτη, όπου φέτος θα συμπληρώσει 12ετία από τότε που μεταγράφηκε από την Τότεναμ.

Με συνολικά 23 τρόπαια, μεταξύ των οποίων πέντε Champions League, τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Ισπανίας, ο πολύπειρος μέσος έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα της «βασίλισσας», την οποία ως τώρα έχει φορέσει σε 488 επίσημες αναμετρήσεις.

Ο διάσημος άσος δεν είναι στα βασικά πλάνα του Κάρλο Αντσελότι, με αποτέλεσμα να λέγεται ότι είναι έντονα δυσαρεστημένος με την κατάσταση αυτή. Μάλιστα κροατικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ο Μόντριτς έχει ήδη ζητήσει από τον ατζέντη του να βρει ομάδα και την επόμενη εβδομάδα έχει κλειστεί ραντεβού στη Μαδρίτη με παράγοντες της Αλ Νασρ για να κλείσει η μεταγραφή.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Black Mamba: Αποκαλύφθηκε το άγαλμα του Κόμπι Μπράϊαντ στο γήπεδο των Λέικερς

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: