ΗΠΑ: Μητέρα που έδινε γονικές συμβουλές μέσω YouTube καταδικάστηκε για παιδική κακοποίηση: Τιμωρούσε τα παιδιά της με στέρηση φαγητού και τα έβαζε να κοιμούνται σε πουφ [video]

Η Ρούμπι Φράνκε περιγράφει στο YouTube πώς ανάγκασε τον γιο της να κοιμάται στο πάτωμα Screenshot via YouTube




Μια γυναίκα από τη Γιούτα, της οποίας οι σκληρές νουθεσίες πος άλλους γονείς τις είχαν δώσει πολλούς followers στο YouTube, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης που μπορεί να φτάσει και τα 60 χρόνια.

Η Ρούμπι Φράνκε, 42 ετών, μητέρα έξι παιδιών, είχε δηλώσει ένοχη για τις κατηγορίες της λιμοκτονίας και κακοποίησης των παιδιών της.

Εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Τρίτη μαζί με την πρώην συνέταιρό της life coach και συγγραφέα Τζόντι Χίντελμπραντ, 54 ετών, η οποία έλαβε επίσης την ίδια ποινή.

Ο δικαστής καταδίκασε και τις δύο σε τέσσερις θητείες από ένα έως 15 χρόνια έκαστη.

Το πόσο χρόνο θα υπηρετήσουν τελικά θα καθοριστεί από άλλο δικαστήριο της Γιούτα.

Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν τον Αύγουστο του 2023 όταν ο υποσιτισμένος 12χρονος γιος της Φράνκε σκαρφάλωσε από ένα παράθυρο στο σπίτι της Χίντελμπραντ στο Ivins της Γιούτα. Η αστυνομία είπε ότι το παιδί στη συνέχεια έτρεξε στο σπίτι ενός γείτονα και ζήτησε φαγητό και νερό. Σύμφωνα με αστυνομικά αρχεία, είχε τραύματα από δέσιμο με σχοινί.

Η Φράνκε συγκέντρωσε περισσότερους από δύο εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι της στο YouTube «8 Passengers», το οποίο ήταν γεμάτο αυστηρές συμβουλές για γονείς.

Εκεί περιέγραφε τη στέρηση γευμάτων ως μέτρο πειθαρχίας και το «κάνσελ» των Χριστουγέννων. Σε ένα βίντεο, ένας από τους γιους της περιέγραψε τον ύπνο σε ένα πουφ, επί μήνες, ως τιμωρία.

Μακριά από την κάμερα, τα παιδιά της 42χρονης υφίσταντο ακόμη πιο σκληρή κακοποίηση. Αυτό περιελάμβανε δέσιμο, ξυλοδαρμό και  κλωτσιές, λιμοκτονία και εξαναγκασμό σε εργασίες σε εξωτερικούς χώρους το καλοκαίρι χωρίς αντηλιακό, με αποτέλεσμα σοβαρά ηλιακά εγκαύματα, σύμφωνα με τα αρχεία της αστυνομίας.

Με πληροφορίες από BBC

Πωλήθηκε η «μικρή» έπαυλη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο νησί της Λαμπεντούζα: €3 εκατ. έδωσε Ιταλός οικονομολόγος για την Due Palme

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: