Η Ξένια Καλογεροπούλου για τη σχέση της με τον Φέρτη: «Ο Γιάννης μου είχε πει να ζήσει με την Τάνια Τσανακλίδου κι αν βαρεθεί, να γυρίσει σε εμένα» [video]

Η Ξένια Καλογεροπούλου στη συνέντευξή της στην ΕΡΤ. Photo via glomex, ERT TV




Για την σχέση της με τον Γιάννη Φέρτη και τη μακροχρόνια συνεργασία τους μίλησε η ηθοποιός και θιασάρχης Ξένια Καλογεροπούλου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

Η κυρία Καλογεροπούλου αρχικά, αναφέρθηκε στο πως γνωρίστηκε σε μια ταινία με τον Φέρτη και πως από εκεί και πέρα έγιναν αχώριστοι:

«Με τον Γιάννη Φέρτη γνωριστήκαμε παίζοντας μαζί σε μία ταινία κι από εκεί γίναμε αχώριστοι. Και στο σπίτι και στην οθόνη και στη σκηνή.

»Ο σκηνοθέτης, ο Τίτος Φαρμάκης φαντάστηκε πως θα ήταν πολύ ωραίο να φτιάξουμε ένα καλλιτεχνικό σχήμα οι τρεις μας.

»Αυτός είχε την ιδέα και με αυτόν ξεκινήσαμε τη συνεργασία. Μας άρεσε και στην αρχή νομίζω πως δεν καταλαβαίναμε τη σημασία του πράγματος, ήταν σαν παιχνίδι».




Για τη μετέπειτα πορεία και τη συμβίωση με τον Γιάννη Φέρτη, ανέφερε:

«Περάσαμε πολλά με τον Γιάννη και καλά και κακά και θριάμβους και αποτυχίες. Αυτά τα δέκα χρόνια που ήμασταν μαζί, περάσαμε πολλά. Μάλιστα, αρκετά χρόνια μετά, όταν είχαμε χωρίσει κι ήμουν με τον Κωστή Σκαλιόρα, ανεβάσαμε τη Λοκαντιέρα που είχε έναν πολύ ωραίο ρόλο για τον Γιάννη και του το πρότεινα».

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ήρθε λοιπόν, μετά από πολλά χρόνια ο Γιάννης και παίξαμε μαζί στο θέατρο “Πόρτα” και ο κόσμος χαιρόταν που μας έβλεπε πάλι μαζί, ενώ εμάς μας φαινόταν τελείως φυσικό, γιατί είχαμε μεγάλη οικειότητα κι αγάπη μεταξύ μας, ασχέτως αν είχαμε χωρίσει».

Μιλώντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, για τη σχέση που είχε στη συνέχεια, ο Γιάννης Φέρτης με την Τάνια Τσανακλίδου, εξομολογήθηκε:.

«Κάποια στιγμή, μετά από τόσα χρόνια, ο Γιάννης μου είπε ότι ερωτεύτηκε την Τσανακλίδου και ήθελε να χωρίσουμε. Είπα εντάξει και χωρίσαμε. Σίγουρα πονάει ο χωρισμός, πολύ πονάει» τόνισε η ηθοποιός.

«Μάλιστα, ο Γιάννης μου είχε πει “θα με βόλευε να πάω να ζήσω με την Τάνια και άμα βαρεθώ να γυρίσω σε σένα, να με περιμένεις”. Εγώ όμως, του είχα πει πως αυτό δεν μπορούσα να το κάνω», είπε η Ξένια Καλογεροπούλου.

Η ηθοποιός μίλησε και για τα πρώτα βήματα της καριέρας της αναφέροντας πως ο πατέρας της την απέτρεψε αρχικά να πάει στο Θέατρο Τέχνης ενώ τόνισε και τη συνεργασία της με τον Μάνο Χατζιδάκι.

Επίσης αναφέρθηκε στην ενασχόλησή της με το παιδικό θέατρο καθώς και στο βιβλίο της «Πριν τα ξεχάσω» και με αφορμή αυτό, ανέφερε πως συχνά μέσα στην ημέρα σκέφτεται τα παλιά.

Η Τέιλορ Σουίφτ είναι το «ψυχολογικό όπλο» των δημοκρατικών για να ξανακερδίσουν τις εκλογές; Πώς ξεκίνησε η θεωρία συνωμοσίας που λατρεύουν οι συντηρητικοί στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: