Η 20χρονη φοιτήτρια της Σχολής Εμποροπλοιάρχων που σαρώνει το Tiktok: Τα viral βιντεάκια της εν πλω και ο απίθανος λόγος που έχει μπει στο Γκίνες [video]

Τα βιντάκια της Ολίνας στο tiktok συγκεντρώνουν πολλές χιλιάδες views Screenshot via Tiktok




Είναι μόλις 20 ετών αλλά έχει προλάβει να ζήσει πολλά.  Η Ολίνα Μπαξεβάνου, με καταγωγή από τη Νάουσα, συνειδητοποίησε από πολύ νωρίς, ότι τίποτα δεν είναι ικανό να σε εμποδίσει να το κατακτήσεις, είτε είσαι άνδρας, είτε γυναίκα, γιατί αυτό που μετράει είναι η θέληση, το θάρρος και η επιμονή. Κι εκείνη ανήκει σίγουρα σε εκείνους που τα διαθέτουν.

Φοιτήτρια στη Σχολή Εμποροπλοιάρχων στη Σύρο, η 20χρονη σαρώνει τα κύματα και των κοινωνικών μέσων με εκατομμύρια προβολές, καθώς τα βίντεό της στο tiktok, από τα ταξίδια της στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών της ταξιδιών, κάνουν θραύση.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό επέστρεψε από το 6μηνο εκπαιδευτικό ταξίδι της στην Ασία, με τα βιντεάκια της στο Τικ τοκ πάνω από το πλοίο να συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές.

@olinabaxevanou ⚓️❣️#foryou #fyp #fy #believe #viralvideo #greece🇬🇷 #strong #hellenic_merchant_navy #viral #power #dontstopbelieving ♬ the middle ml – alesha · ear blesser

Πέρα από την αγάπη της για τα καράβια, η Ολίνα ασχολείται από 4 χρονών με το ποδόσφαιρο, μάλιστα έπαιζε επαγγελματικά και στον ΠΑΟΚ.

Πριν 4 χρόνια μπήκε στο βιβλίο Γκίνες καθώς έκανε μέσα σε ένα λεπτό 185 γκελάκια με τη μπάλα με ανάποδη φορά.

Από την Σύρο όπου φοιτά, η Ολίνα Μπαξεβάνου μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Στούντιο με θέα”.  Για τις σπουδές της στην σχολή εμποροπλοιάρχων ανέφερε «Σίγουρα είμαι χαρούμενος άνθρωπος είναι δύσκολο και θέλει πειθαρχία».




Επίσης όταν ρωτήθηκε για το ταξίδι το οποίο έχει όνειρο να κάνει απάντησε: «Η σχολή τελειώνει σε τέσσερα χρόνια και τώρα είμαι στο δεύτερο χρόνο και μετά αν όλα πάνε καλά γίνομαι αξιωματικός. Έχω πολλά όνειρα και θέλω να τα υλοποιήσω, βέβαια είναι κρυφά τα όνειρα».

Με πληροφορίες από foititikanea.gr

Με φανέλα των Boston Celtics και γκολ με «ψαλιδάκι» ο Ροναλντίνιο απογείωσε το Τουρκικό Survivor [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: