H Γυναίκα με τα Μαύρα αποκαλύπτεται: Ο γάμος στα 22 και οι ερωτήσεις που την δυσκολεύουν – Πως βρέθηκε στο «The Chase» [videow]

H Μαρία Μάρκου, η οποία έγινε γνωστή ως η «Γυναίκα με τα Μαύρα» στο τηλεπαιχνίδι «The Chase». Photo screenshot via glomex, Mega




Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η εντυπωσιακή «Γυναίκα με τα Μαύρα» γνωστή από το τηλεπαιχνίδι γνώσεων «The Chase».

Η κατά κόσμον Μαρία Μάρκου, η οποία έγινε γνωστή ως «Γυναίκα με τα Μαύρα» έκανε πολλές αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, την φοβερή μνήμη της, αλλά και το ποια κατηγορία την δυσκολεύει στο παιχνίδι του Mega.

Αναφερόμενη στη δυνατή μνήμη της, η Μαρία Μάρκου επισήμανε ότι θυμάται τι είδε και που το είδε. «Αν χαθεί κάτι στο σπίτι με ρωτάνε πού είναι. Δεν το έχω εξασκήσει, έτσι γεννήθηκα. Αυτό δεν είναι πάντα καλό γιατί έτσι είσαι υπηρέτης των άλλων. Έχουν απαιτήσεις όταν ξέρουν ότι μπορείς να τους βοηθήσεις».

Ερωτώμενη τι είναι αυτό που την έχει βοηθήσει στον τρόπο σκέψης της και τι την έχει ζορίσει, η Μαρία Μάρκου παραδέχτηκε ότι μπορεί να οργανώνεται καλύτερα και να πετυχαίνει στόχους, ωστόσο την ζορίσει η υπερσυσσώρευση πληροφορίας. «Θα ήθελα να ξεχάσω πράγματα ενώ δεν μπορώ», τόνισε.

«Ημουν καλή μαθήτρια στο σχολείο αλλά όχι αριστούχος. Είχα πρότυπα τους γονείς μου που διάβαζαν, δεν με πίεσαν αλλά με ώθησαν. Ειδικά στην προσωπική μου ζωή, οι γονείς μου δεν παρενέβησαν ποτέ» είπε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.




Ο γάμος στα 22 της χρόνια

«Έκανα έναν γάμο σε ηλικία 22 ετών. Οι γονείς μου ενέκριναν τον άνθρωπο, τον ήξεραν και ήταν ένας άνθρωπος που με πήγε πάρα πολύ μπροστά στη ζωή μου. Οπότε χαροποίησε και τους ίδιους τους γονείς μου αυτό το πράγμα» εξομολογήθηκε αποκαλύπτοντας:.

«Ο γάμος αυτός κράτησε παρότι έγινε σε μικρή ηλικία. Απλά έγινε στη Γερμανία, μπορεί να έγινε και για τεχνικούς ενδεχομένως λόγους, αλλά ήταν ένας γάμος από μεγάλο έρωτα. Και στα 22 έχεις μεγάλους έρωτες», είπε η «Γυναίκα με τα Μαύρα».

«Είμαι μετρημένος άνθρωπος αλλά ερωτικά όταν αγαπάω, αγαπάω πολύ. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν θέλω μέτρο εκεί. Και θέλω να αγαπιέμαι πολύ, να είναι αμοιβαίο. Νιώθω ότι αγαπιέμαι όταν υπάρχει σεβασμός, όταν ο άλλος δεν μου στερεί πράγματα, όταν έχουμε καλή επικοινωνία, όταν αγαπάμε τα ίδια πράγματα και βλέπουμε τον εαυτό μας μαζί μετά από αρκετό καιρό», συμπλήρωσε.




Πώς βρέθηκε στο τηλεπαιχνίδι

«Δήλωσα συμμετοχή σαν παίκτρια και μου είπαν να κάνουμε μια βιντεοκλήση και καταλήξαμε να κάνουμε συνέντευξη με 200 ερωτήσεις, σαν να παίζαμε στο παιχνίδι», απάντησε και παραδέχτηκε ότι σκέφτηκε πολλές φορές τη συμμετοχή της.

Ερωτηθείσα για τους παίκτες του τηλεπαιχνιδιού, είπε: «Είναι όλοι αγχωμένοι. Υπάρχουν βέβαια και κουλ περιπτώσεις, που τα πηγαίνουν καλύτερα τελικά γιατί το άγχος δεν τους καταβάλλει. Και εγώ έχω άγχος όταν ανεβαίνω επάνω. Στην πραγματικότητα διαγωνίζομαι και εγώ σε ό,τι διαγωνίζεται ο παίκτης».

Τόνισε επίσης πως στον πρώτο κύκλο, υπήρξε ένας παίκτης που ήταν τόσο δυνατός και πως θα μπορούσε να γίνει ακόμη και «Chaser».




Ποια κατηγορία την δυσκολεύει

Η Μαρία Μάρκου συμμετέχει στο «Chase» για τρίτη σεζόν και όπως είπε «είναι το χόμπι μου. Μου δίνει επιβεβαίωση ότι αυτά που νομίζω πως ξέρω ότι τα ξέρω και ότι είμαι καλή. Έχει συμβεί βέβαια να χάσω και ερωτήσεις. Δεν είναι δουλειά μου, οπότε αλίμονο αν με τρόμαζε. Το αγαπάω βαθιά το «Chase». Όπως άλλοι αφιερώνονται στο θέατρο, στη μουσική, στα ταξίδια. Εγώ έχω αφιερωθεί σε αυτό».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «όσοι είμαστε στο παιχνίδι έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε σύντομες απαντήσεις σε σύντομο χρόνο. Γι’ αυτό και είμαστε εκεί. Η γαστρονομία είναι η πιο δύσκολη κατηγορία για εμένα».

Που δουλεύει

Όσο για τα επαγγελματικά της, η Μαρία Μάρκου εργάζεται στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ως διευθύντρια στην διεύθυνση αγροτικής πολιτικής και διεθνών σχέσεων.

«Κάνουμε πράγματα σχετικά με τις επιδοτήσεις των αγροτών, τις διεθνείς σχέσεις της Ελλάδας αναφορικά με τον πρωτογενή τομέα, την αγροτιά, την ευρωπαϊκή κοινή πολιτική και πώς αυτή ενισχύει το εισόδημα και την παραγωγικότητα των Ελλήνων αγροτών, που είναι και επίκαιρο αυτή τη στιγμή», εξήγησε.

Χρήστες του διαδικτύου σε ρόλο τιμητή και ΑΑΔΕ μαζί: Αντιδράσεις για τις αναρτήσεις των διακοπών της Αθηνάς Οικονομάκου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: