Χρήστες του διαδικτύου σε ρόλο τιμητή και ΑΑΔΕ μαζί: Αντιδράσεις για τις αναρτήσεις των διακοπών της Αθηνάς Οικονομάκου [video]

Η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάτου Πηγή Photo: Screenshot via instagram




Στο Ντουμπάι ταξίδεψαν η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος. Το ζευγάρι το οποίο λατρεύει τα ταξίδια, βρίσκεται για άλλη μια φορά εκτός Ελλάδος με την γνωστή ηθοποιό να μοιράζεται στιγμιότυπα και βίντεο στο instagram, όπου μάλιστα ο αριθμός των ακολούθων της έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο.

Το απόγευμα της Πέμπτης 8 Φεβρουαρίου, η Αθηνά Οικονομάκου έκανε stories από το αεροδρόμιο, ενώ σήμερα, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου μοιράστηκε τα πρώτα βίντεο από το εντυπωσιακό ξενοδοχείο της διαμονής της δίπλα στον PR Manager, Χάρη Ντάβλα.

Η Αθηνά Οικονομάκου δέχτηκε για άλλη μια φορά τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων, ωστόσο μέσα σε αυτά υπήρξαν και κάποια επικριτικά σχόλια για το ταξίδι και τις ανέσεις της στο Ντουμπάι.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

Μερικά από τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της Αθηνάς Οικονομάκου…

«Μόλις μας υπενθύμισες ότι εμείς με τα 700€ το μήνα μια ζωή θα ανοίγουμε τις κουρτίνες μόνες μας» της έγραψε μια γυναίκα. «Α ρε φτώχεια καταραμένη».

«Ε φτάνει πια σκεφτείτε λίγο (αν μπορείτε) πόσοι άνθρωποι δεν έχουν να φάνε και εσείς το χαβα σας . Απαράδεκτο και προκλητικό φτάνει».

«Μάλλον σε άλλο κόσμο και σε άλλη χώρα ζεις. Περνάς όμορφα και πλούσια. Μπράβο σου. Εμάς που παλεύουμε την καθημερινότητα τι μας νοιάζει; Θες να ζηλέψουμε; Σε τι αποβλέπει η διαφήμιση της περιουσίας στο πανάκριβο ξενοδοχείο. Τι να πω… Συγκεντρώσου».

«Πολύ προκλητικό, φτάνει πια».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

Η ίδια προφανώς δεν φάνηκε να επηρεάζεται από τις αντιδράσεις. Επέστρεψε μάλιστα με νέο βίντεο από τις διακοπές της. Στο καινούριο βίντεο από την πολυτελή σουίτα, φαίνεται να σηκώνεται από το κρεβάτι του ξενοδοχείου και να δείχνει τις κουρτίνες του δωματίου που ανοίγουν αυτόματα, απολαμβάνοντας τη θέα από το δωμάτιό της.

Ο Μάρκος Σεφερλής τηλεφώνησε στον Γιώργο Λαμπάτο και του πρότεινε να παίξουν ξανά μαζί στο θέατρο

 

 

.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: