«Γιατί το κάνω»: Ο ακροδεξιός κολλητός του Τραμπ, Τάκερ Κάρλσον, ο πρώτος αμερικανός που θα πάρει συνέντευξη από τον Πούτιν μετά την εισβολή [video]

File Photo Republican Congresswoman Majorie Taylor Greene of Georgia, Fox News television personality Tucker Carlson, and former US President Donald J. Trump watch the third round of the LIV Golf Bedminster invitational, part of the new LIV Golf Invitational Series, at the Trump National Golf Club in Bedminster, New Jersey, USA, 31 July 2022. EPA/JUSTIN LANE




Ο αμερικανός δημοσιογράφος Τάκερ Κάρλσον, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στη Μόσχα, ανακοίνωσε ότι θα πάρει συνέντευξη από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σε βίντεο που ανάρτησε στο Χ, ο συντηρητικός πρώην παρουσιαστής του Fox News και κατά πολλούς πρωτοπαλίκαρο του Ντόναλντ Τραμπ στον χώρο των ΜΜΕ είπε ότι θα πάρει συνέντευξη από τον Πούτιν «επειδή είναι δουλειά μας. Είμαστε στη δημοσιογραφία. Καθήκον μας είναι να ενημερώνουμε τον κόσμο».

«Το σκεφτήκαμε προσεκτικά για αρκετούς μήνες. Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει στον πόλεμο. Αυτός ο πόλεμος έχει αναδιαμορφώσει τον παγκόσμιο στρατό», σημειώνει επίσης, λέγοντας ότι «δεν είμαστε εδώ επειδή αγαπάμε τον Πούτιν, είμαστε εδώ γιατί αγαπάμε τις Ηνωμένες Πολιτείες».

Θα είναι ο πρώτος Αμερικανός που θα πάρει συνέντευξη από τον Πούτιν από την έναρξη της εισβολής της Μόσχας στην Ουκρανία, η οποία ξεκίνησε σχεδόν πριν από δύο χρόνια.

Πρωτού ο ίδιος επιβεβαιώσει την είδηση, όργιο φημών έχει αναπτυχθεί τα τελευταία 24ωρα σχετικά με το πού βρίσκεται. Μία ανάρτηση στο ρωσικό Telegram έβαλε «φωτιες» αναφέροντας ότι ο πρώην δημοσιογράφος του Fox News, είναι στη Μόσχα και μάλιστα ετοιμάζει συνέντευξη με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Κάρσον, ο οποίος παρουσίαζε επί σειρά ετών ένα δημοφιλές πολιτικό talk show στο Fox News, έχει αναφερθεί από τον Τραμπ ως πιθανός για τη θέση του αντιπροέδρου σε περίπτωση που ο μεγιστάνας κερδίσει μία δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο.

Παρακολουθούσε δημοσιογράφους που ερευνούσαν σκάνδαλα διαφθοράς: Εκδιώχθηκε Ουκρανός αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: