Εμφάνιση έκπληξη Μπάιντεν στο Late Night Show του NBC: «Εγώ τουλάχιστον δεν ξεχνώ το όνομα της συζύγου μου» ήταν ένα από τα καρφιά στον Τραμπ [video]

President Joe Biden makes an appearance on “Late Night with Seth Meyers” with host Seth Meyers and guest Amy Poehler, Monday, February 26, 2024, at the NBC Late Night Studio at 30 Rockefeller Plaza in New York City. (Official White House Photo by Adam Schultz)




Δέκα χρόνια μετά την πρώτη εμφάνισή του στο Late Night Show του NBC με τον Σεθ Μέγιερς, ως αντιπρόεδρος τότε,  ο πρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος εκ νέου για το χρίσμα επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος».

Η πρώτη ερώτηση που του έγινε είχε να κάνει με την ηλικία του και την ανησυχία που εκφράζεται σε δημοσκοπήσεις γύρω απ’ αυτήν. «Είμαι λίγο μεγαλύτερος από τον άλλο τύπο και τουλάχιστον εγώ θυμάμαι το όνομα της συζύγου μου» είπε οΑμερικανός πρόεδρος αναφερόμενος στο λάθος που έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ στην ομιλία του σε συνέδριο των Συντηρητικών πριν λίγες ημέρες, στο οποίο αποκάλεσε από σκηνής τη σύζυγό του, «Μερσέντες» αντί για Μελάνια.

Σε μια πιο σοβαρή προσέγγιση της ερώτησης, ο Μπάιντεν είπε ότι σημασία έχει οι ιδέες να μην είναι γερασμένες, και να μην γυρίσει η Αμερική στην κατάσταση που ήταν πριν 50, 60 χρόνια, όπως θέλει ο αντίπαλός του.

Ο Μπάιντεν επισκέφθηκε τη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα, όπου εμφανίστηκε να τρώει παγωτό από παραδοσιακό μαγαζί της πόλης και πήγε στο στούντιο για το μεταμεσονύχτιο τοκ σόου του Σεθ Μάιερς στο NBC. Οι εκπομπές αυτές στην αμερικανική τηλεόραση φημίζονται για το χιούμορ παρουσιαστών και καλεσμένων και αυτή δεν ήταν εξαίρεση.

Σχετικά με τον πόλεμο στο Ισραήλ και τις εκκλήσεις για κατάπαυση πυρός στη Γάζα είπε πως «υπάρχει ένας δρόμος προς τα εμπρός, με δυσκολία». «Πρώτα απ’ όλα, υπάρχουν – οι όμηροι που κρατούνται πρέπει να απελευθερωθούν» συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι «υπήρξε συμφωνία από τους Ισραηλινούς ότι δεν θα εμπλακούν σε δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού, επίσης, προκειμένου να μας δοθεί χρόνος να βγάλουμε όλους τους ομήρους έξω».

«Νομίζω ότι αν πετύχουμε αυτή την προσωρινή κατάπαυση του πυρός, θα μπορέσουμε να κινηθούμε προς μια κατεύθυνση όπου θα μπορέσουμε να αλλάξουμε τη δυναμική και να μην έχουμε άμεσα μια λύση δύο κρατών, αλλά μια διαδικασία για να φτάσουμε σε μια λύση δύο κρατών», επεσήμανε ακόμη.

Κάποια στιγμή η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από δημοφιλή τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ. Και αυτό διότι αρκετοί κύκλοι δεξιών θεωριών συνωμοσίας, εκφράζουν τη δυσφορία τους για τη στάση που κρατάει η τραγουδίστρια, ενώ δεν διστάζουν να πουνότι η σχέση της με τον άσο των Kansas City Chiefs, Τράβις Κέλσι είναι «σικέ» από το Πεντάγωνο.

«Μπορείτε να επιβεβαιώσετε ή να αρνηθείτε ότι υπάρχει ενεργή συνωμοσία μεταξύ εσάς και της κυρίας Σουίφτ», ήταν η ερώτηση του παρουσιαστή με τον Αμερικανό πρόεδρο να του απαντά αστειευόμενος. «Από πού παίρνετε αυτές τις πληροφορίες; Είναι απόρρητες. Αλλά θα σας πω ότι με υποστήριξε το 2020».

Με πληροφορίες από ΝΒC

Δεν κάνουν πίσω οι Ρεπουμπλικάνοι: «Το μεταναστευτικό έχει προτεραιότητα έναντι της Ουκρανίας» επανέλαβε ο πρόεδρος της Βουλής Μάικ Τζόνσον μετά τη συνάντηση με Μπάιντεν

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: