Εκτέλεση στη Μάνδρα: Ο επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος ποδοσφαιρικών ομάδων Χρήστος Γιαλιάς είναι το θύμα της δολοφονίας-Σοκαριστικό βίντεο από την ανεύρεση του νεκρού

Στιγμιότυπο από βίντεο στο YouTube @Goaltrikala .gr




Ο επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς είναι ο άνθρωπος που βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του το απόγευμα της Τετάρτης στη Μάνδρα.

Ο επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, όταν οι άγνωστοι που του είχαν στήσει ενέδρα τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ στην οδό Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα.




Στη συνέχεια οι δράστες έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο με στόχο να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, ενώ το καλάσνικοφ βρέθηκε μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο του επιχειρηματία.




Ο Χρήστος Γιαλιάς ήταν εισαγωγέας κρεάτων ενώ είχε υπάρξει ιδιοκτήτης και παράγοντας τριών ποδοσφαιρικών ομάδων. Του ΑΟ Τρίκαλα, του Μανδραϊκού και του Πανελευσινιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, περί 6:45 το απόγευμα ενημερώθηκε το κέντρο ‘Αμεσης Δράσης για πυροβολισμούς στην οδό Αγίας Αικατερίνης, όταν όμως έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο αντίκρισαν ένα αμάξι να είναι παραδομένο στο φλόγες.

Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς από δυνάμεις της Πυροσβεστικής εντοπίστηκε μέσα στο όχημα η σορός του άνδρα καθώς και ένα καμένο καλάσνικοφ, που εκτιμάται πως ήταν των δραστών και το πέταξαν μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο για να καλύψουν τα ίχνη τους.




Επιπλέον γύρω από το αυτοκίνητο υπήρχαν διάσπαρτοι κάλυκες.

Παράλληλα λίγο πιο κάτω εντοπίστηκε ακόμα ένα καμμένο όχημα που πιθανολογείται πως ήταν των δραστών.

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ, trikala ola

Τρόμος στη Μάνδρα: Πυροβόλησαν και έκαψαν το πτώμα γνωστού επιχειρηματία της περιοχής

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: