Δεν το βάζει ο νους: 100 γάτες βρέθηκαν θαμμένες στο χώμα και μέσα σε καταψύκτη -Το «σπίτι της φρίκης» κάπου στην Κυανή Ακτή

Image by 🌸♡💙♡🌸 Julita 🌸♡💙♡🌸 from Pixabay




Μετά από καταγγελία που κατέθεσε ένας σύλλογος οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα σε ένα «σπίτι της φρίκης» στη La Roquette-sur-Siagne, στο Alpes-Maritimes.

Περίπου εκατό πτώματα γατών βρέθηκαν θαμμένα κάτω από πλακάκια (γύρω στα πενήντα) και στοιβαγμένα σε έναν καταψύκτη (γύρω στα εξήντα) την Τρίτη από την αστυνομία, μετά από έρευνα. Περίπου σαράντα αιλουροειδών ήταν ζωντανά και περιπλανιόταν αλλά όλα υπέφεραν από ασθένειες.

Ένας εξηντάχρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ήταν μια άρρωστη μυρωδιά που προειδοποίησε έναν γείτονα, ο οποίος γνώριζε ήδη το παρελθόν αυτού του ατόμου για γεγονότα που χρονολογούνται από το 2018. Στη συνέχεια έκανε μια αναφορά σε μια μικρή δομή που ονομάζεται «σύλλογος ερευνητών προστασίας ζώων» Όπως υποδηλώνει το όνομά του, ο σύλλογος διεξάγει έρευνες στη γειτονιά, συχνά βασισμένες σε αναφορές κακομεταχείρισης.

Με το στόμα ανοικτό

Η επικεφαλής του συλλόγου περιέγραψε «ένα σπίτι του τρόμου». «Όταν μπαίνεις εκεί, είναι εντυπωσιακό», εξηγεί. Η μυρωδιά του θανάτου και της αμμωνίας σε ανατριχιάζουν. Αυτές είναι αναξιοπρεπείς συνθήκες, όλα τα έπιπλα ήταν καλυμμένα με περιττώματα».

Ο άνδρας έμενε σε ένα σπίτι 40 τ.μ. περίπου και είχε και δύο τροχόσπιτα στα οποία στοίβαζε τα υπάρχοντά του,

Ακόμα πιο ανησυχητικό, ότι ο 60χρονος ειχε δώσει όνομα σε όλες τις γάτες του, ακόμα και σ΄εκείνες που είχαν πεθάνει. «Το πιο τρομερό είναι ότι φαινόταν να τις αγαπάει πραγματικά», προσθέτει, συγκινημένη η επικεφαλής του συλλόγου. Αποφάσισε να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες στη σελίδα της στο Facebook.

Ο νομάρχης των Alpes-Maritimes ανέφερε στο X (πρώην Twitter) ότι το άτομο «φαινόταν να υποφέρει από μια εύθραυστη ψυχολογική κατάσταση», ενώ επιβεβαίωσε τα γεγονότα.

Αυτή η περίπτωση θυμίζει εκείνη του Δεκεμβρίου του 2021, πάλι στην Κυανή Ακτή. Ένα άλλο «σπίτι του τρόμου» ανακαλύφθηκε στη Νίκαια, επίσης με περίπου εκατό γάτες που βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι ενός συνταξιούχου.

Με πληροφορίες από lefigaro.fr
Ελλάδα Αθήνα 

Παγιδευμένες φάλαινες – δολοφόνοι κατάφεραν να διαφύγουν μέσα από σωρό παρασυρόμενων πάγων στα νερά της Ιαπωνίας

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: