Capital Link: Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου το 7ο Ετήσιο Capital Link Cyprus Shipping Forum στη Λεμεσό




Η Capital Link διοργανώνει το 7ο Ετήσιο Capital Link Cyprus Shipping Forum, την Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024, στο Columbia Plaza, στη Λεμεσό της Κύπρου.

Το Συνέδριο διοργανώνεται υπό την Αιγίδα του Υφυπουργείου Ναυτιλίας της Κύπρου, της Υφυπουργού Ναυτιλίας της Κύπρου παρά τω Πρωθυπουργώ, και με την Συνεργασία της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών (Cyprus Union of Shipowners) που είναι και ο Κύριος Χορηγός. Το Συνέδριο υποστηρίζουν επίσης, το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο (Cyprus Shipping Chamber), καθώς και οι μεγάλοι παράγοντες της Κυπριακής ναυτιλίας.

Στόχος του Συνεδρίου είναι να αναδείξει τον σημαντικό ρόλο της Κύπρου ως ναυτιλιακού, ενεργειακού και διαμετακομιστικού κόμβου και ως επενδυτικού και επιχειρηματικού προορισμού. Στο Φόρουμ θα συμμετέχουν σημαντικοί ομιλητές και εκπρόσωποι από την παγκόσμια ναυτιλία καθώς και Κύπριοι ηγέτες, σε μια ανταλλαγή ιδεών για κρίσιμα θέματα της ναυτιλίας.

Θα συζητηθούν τόσο οι εξελίξεις και οι τάσεις στις μεγάλες ναυτιλιακές, χρηματοοικονομικές αγορές και στις κεφαλαιαγορές, όσο και θέματα που αφορούν γεωπολιτικές και ρυθμιστικές εξελίξεις, τεχνική και εμπορική διαχείριση του στόλου. Η ατζέντα θα αναδείξει την ανταγωνιστική θέση και τα πλεονεκτήματα της Κύπρου ως ναυτιλιακού κόμβου.

Το Συνέδριο προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες συνάντησης και δικτύωσης με ένα μεγάλο, υψηλού επιπέδου κοινό αποτελούμενο από πλοιοκτήτες και στελέχη υπεράκτιων εταιρειών, θεσμικούς επενδυτές, ερευνητές αναλυτές, εμπειρογνώμονες του κλάδου, εμπορικούς και επενδυτικούς τραπεζίτες, συμβούλους κινδύνου, εταιρείες ιδιωτικών κεφαλαίων και κεφαλαίων επιχειρηματικού κινδύνου, επενδυτές καθαρής αξίας και χρηματοοικονομικά ΜΜΕ.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στις κοινότητες αγοράς και πώλησης καθώς και στα μέσα ενημέρωσης. Οι συμμετέχοντες παρακολουθώντας το Φόρουμ θα αποκτήσουν μια βαθύτερη κατανόηση της τρέχουσας κατάστασης του κλάδου των ναυτιλιακών και θαλάσσιων υπηρεσιών, τις επακόλουθες επιπτώσεις στις επενδύσεις τους και μια σαφή εικόνα για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που διαφαίνονται στον ορίζοντα.

Για έβδομη συνεχή χρονιά, Chairman του Συνεδρίου είναι ο κ. Γιώργος Α. Τσαβλίρης, Principal του Tsavliris Salvage Group, Past Chairman – INTERMEPA (International Marine Environment Protection Association), Chairman – CYMEPA (Cyprus Marine Environmental Protection Association), μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου – Cyprus Union of Shipowners, και Honorary Chairman του Tsavliris Cultural Foundation.

Περισσότερες πληροφορίες & εγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: