Μπέρδεψε τον Μακρόν με τον Μιτεράν και τη Γαλλία με τη Γερμανία: Ο πρόεδρος Μπάιντεν υπέπεσε σε νέο λεκτικό ατόπημα [βίντεο]

FILE PHOTO US President Joe Biden EPA, MICHAEL REYNOLDS POOL




Σε λεκτικό ατόπημα υπέπεσε ξανά ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, ο οποίος μπέρδεψε τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν με τον Φρανσουά Μιτεράν, ο οποίος ηγήθηκε της χώρας και απεβίωσε το 1996.

Περιγράφοντας μια συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο Μακρόν στην G7 το 2021, ο Τζο Μπάιντεν μπερδεύτηκε και είπε «ο Μιτεράν από τη Γερμανία. Εννοώ από τη Γαλλία». Διόρθωσε τη χώρα αλλά όχι το όνομα του προέδρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και το 2022 είχε μπερδέψει τον Μακρόν με τον Μιτεράν.

Το 2023 είχε πει ότι περισσότεροι από 100 Αμερικανοί έχουν πεθάνει από τον Covid-19 από την έναρξη της πανδημίας, εννοώντας πάνω από 1 εκατομμύριο, με τον Λευκό Οίκο να σπεύδει να το διορθώσει.

Επίσης το 2020, ο Αμερικανός πρόεδρος μπέρδεψε τον πόλεμο στην Ουκρανία με αυτόν στο Ιράκ, λέγοντας ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν «έχανε τον πόλεμο στο Ιράκ».




ΠΗΓΗ: ertnews.gr

«Γιατί το κάνω»: Ο ακροδεξιός σχολιαστής και κολλητός του Τραμπ, Τάκερ Κάρλσον, ο πρώτος Αμερικανός που θα πάρει συνέντευξη από τον Πούτιν από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: