Μπαρτζώκας: «Κάθε μέρα θα πρέπει να θυμόμαστε τον χαμό του Άλκη και να γινόμαστε καλύτεροι»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας (Α) παρακολουθεί το παιχνίδι, κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον τρίτο τελικό των playoffs του πρωταθλήματος της Basket League, στο ΣΕΦ, την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, λίγο μετά το φινάλε της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου και δεν ξέχασε την επέτειο των δύο χρόνων από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Ο Ολυμπιακός παίζοντας συγκλονιστική άμυνα πέρασε νικηφόρα από το Μόναχο νικώντας τη Μπάγερν με 72-76 και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» αισθάνονται καλύτερα βαθμολογικά και με 2/2 νίκες δεν άφησαν να φανεί το κενό των Μιλουτίνοφ και Φαλ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε αρχικά τις αγωνιστικές λεπτομέρειες του ματς. Στο φινάλε των δηλώσεών του όμως, αναφέρθηκε στον άδικο χαμό του 19χρονου φιλάθλου του Άρη το 2022, όταν έπεσε θύμα οπαδικής επίθεσης.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα πολύ έντονο παιχνίδι για σαράντα λεπτά. Η Μπάγερν βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντουμ και το έδειξε στα τελευταία τρία ματς συμπεριλαμβανομένων και τον αγώνων τις γερμανικής λίγκας. Κατά την γνώμη μου έχουν ένα από τα πιο βαθιά ρόστερ και φυσικά έναν πολύ καλό προπονητή όπως είναι ο Πάμπλο Λάσο.

»Είναι πολύ δυνατοί ανταγωνιστές για τα playoffs. Οπότε το να κερδίσουμε εμείς, έχοντας τόσα πολλά προβλήματα τραυματισμών είναι πολύ σημαντικό.

»Είναι εκτός οι δύο βασικοί παίκτες μας της φροντ λάιν, οι Φαλ και Μιλουτίνοφ, ενώ έχουμε προσθέσει ένα νέο παίκτη. Θεωρώ αυτή τη νίκη ως μία από τις πιο σημαντικές νίκες της σεζόν.

»Θέλω να ευχηθώ στον Πάμπλο και στη Μπάγερν καλή τύχη. Έχουμε ακόμη εννιά παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας και θα γίνει πόλεμος. Τίποτα δεν είναι εύκολο, ούτε για εμάς. Θα πρέπει να μείνουμε μαζί και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα».

«Σήμερα ειδικά, αλλά και κάθε μέρα, θα πρέπει να θυμόμαστε τον άδικο χαμό του Άλκη Καμπανού και να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Το μπάσκετ, αλλά και όλα τα αθλήματα είναι παιχνίδια που πρέπει να μας κάνουν να χαιρόμαστε» κατέληξε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Πηγή: ertsports

Εξώδικο Παναθηναϊκού στον Ραζβάν Λουτσέσκου για τις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι των δύο ομάδων: Τι απαντά ο ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: