Ατύχημα είχε η Μαρινέλλα, δεν εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει: Τι αναφέρει ανακοίνωση του μαγαζιού [video]

Η μαρινέλλα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. Photo screen shot via youtube, Dim Tzou




Η Μαρινέλλα, η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Στέλιος Διονυσίου δεν εμφανίστηκαν χθες στη σκηνή γνωστού νυχτερινού κέντρου, όπου τραγουδούν κάθε Τετάρτη.

Ο λόγος της είναι ένα ατύχημα που είχε η Μαρινέλλα και το οποίο την ανάγκασε να μείνει εκτός σκηνής και να μην πραγματοποιηθεί το χθεσινό πρόγραμμα του νυχτερινού κέντρου

Στην ανακοίνωσή της, η διεύθυνση του μαγαζιού αναφέρει:

«Η αποψινή παράσταση 7/2 της Μαρινέλλας με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου αναβάλλεται και θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί άμεσα.

»Η αγαπημένη μας καλλιτέχνις, λόγω μιας μικρής κάκωσης στο γόνατο, θα βρίσκεται σήμερα εκτός σκηνής. Οι Τετάρτες θα συνεχίσουν να είναι μαγικές, αφού οι επόμενες παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν κανονικά».

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται η Μαρινέλλα.

Το πρωθυπουργικό ζεύγος κάθισε σε ένα από τα πίσω τραπέζια του μαγαζιού και οι δύο τους το διασκέδασαν με τις μεγάλες επιτυχίες της τραγουδίστριας.

Βραδινή έξοδος για Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα: Διασκέδασαν στα πίσω τραπέζια στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Μαρινέλλα [video, photo]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: