«Άστεγος» στο Λονδίνο ο πρίγκιπας Χάρι: Πέρασε τη νύχτα σε ξενοδοχείο μετά την 45λεπτη συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο

FILE PHOTO: Αναμνηστικές κάρτες με τον πρίγκιπα Χάρι με στρατιωτική περιβολή σε κατάστημα σουβενίρ στο Λονδίνο, λίγο πριν τον γάμο του με την Μέγκαν Μαρκ, το 2018. EPA/NEIL HALL




Ο πρίγκιπας Χάρι «θα δεχόταν ευχαρίστως» να ξανασυναντηθεί με τον αδελφό του Ουίλιαμ, αλλά αντ’ αυτού, «πέρασε τη νύχτα σε ξενοδοχείο του Λονδίνου», αναφέρουν οι βρετανικές εφημερίδες.

Αν και ο Χάρι και ο πρίγκιπας της Ουαλίας δεν σχεδιάζουν να συναντηθούν κατά τη διάρκεια της παραμονής του Δούκα στο Ηνωμένο Βασίλειο, θεωρείται ότι ο κοινός φίλος Μαρκ Ντάιερ- ο οποίος ήταν μέντορας των πριγκίπων μετά τον θάνατο της Νταϊάνα – θα μπορούσε να λειτουργήσει ως γέφυρα μεταξύ των αδερφών, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η Daily Mail.

Πιστεύεται ότι ο 41χρονος Ουίλιαμ, είναι κυρίως προσηλωμένος  στη φροντίδα της συζύγου του Κέιτ, η οποία αναρρώνει από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και θα παραμείνει εκτός δημοσίων καθηκόντων μέχρι το Πάσχα.

  • Ο Χάρι, Δούκας του Σάσεξ, διένυσε  περισσότερα από 5.000 μίλια χθες από το σπίτι του στην Καλιφόρνια προς το Λονδίνο για μια συνάντηση 45 λεπτών με τον καρκινοπαθή πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο.

Ο Χάρι δεν πέρασε τη νύχτα σε καμία βασιλική κατοικία, καθώς είναι ουσιαστικά άστεγος  στο έδαφος του Ηνωμένου Βασιλείου μετά την έξωσή του από το Φρόγκμορ Κότατζ πέρυσι, και πιστεύεται ότι έμεινε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, σημειώνει η Daily Mail.

Δεν αναμένεται να μείνει για πολύ στο Λονδίνο και πρόκειται να επιστρέψει σύντομα στην Καλιφόρνια.

Πηγές κοντά στον 39χρονο Δούκα του Σάσεξ δήλωσαν ότι θα «δεχόταν ευχαρίστως» την ευκαιρία να συναντηθεί με τον αδερφό του, με μια από τις πηγές να προσθέτει: «Ο κύριος λόγος του ταξιδιού του δούκα στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν να επισκεφτεί τον πατέρα του. Αν υπήρχε η ευκαιρία να δει τον πρίγκιπα της Ουαλίας, τότε ο δούκας θα το είχε δεχτεί ευχαρίστως».

Πηγές των ανακτόρων καθιστούσαν σαφές πάντως ότι δεν υπάρχουν σχέδια για συνάντηση μεταξύ του Χάρι και του Ουίλιαμ όσο ο δούκας του Σάσεξ βρίσκεται στο Λονδίνο.

Με πληροφορίες από The Daily Mail

 

Η Τέιλορ Σουίφτ ενοχλείται πολύ και θα κάνει μήνυση: Σε φοιτητή που παρακολουθεί το ιδιωτικό της τζετ μετρώντας το αποτύπωμα άνθρακα…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: