Απελπιστικά μόνος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι Φοίνιξ Σανς μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες επιβλήθηκαν των Μπακς με 114-106 [video]

FILE PHOTO: Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo of Greece dunks past San Antonio Spurs forwards Keldon Johnson (R) and Jeremy Sochan during the first half of an NBA game in San Antonio, Texas, USA, 04 January 2024. EPA, ADAM DAVIS SHUTTERSTOCK OUT




Οι Φοινιξ Σανς επιβλήθηκαν των Μιλγουόκι Μπακς (114-106), για πρώτη φορά μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στην κανονική περίοδο απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο που ήταν απελπιστικά μόνος.

Ήταν και θέμα ποσότητας. Από τη μία, σπάνια φορά, οι Φοίνιξ Σανς διέθεταν ένα σχεδόν πλήρες ρόστερ. Ο Κέβιν Ντουράντ, ο Μπράντλεϊ Μπιλ, ο Ντέβιν Μπούκερ και ο Γιουσούφ Νούρκιτς ήταν στο παρκέ.

Η έτερη… γωνιά ήταν μισογεμάτη. Όταν βρίσκεται σε αυτή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι η γωνιά είναι μισοάδεια. Απ’ αυτή απουσίασαν τόσο ο Ντάμιαν Λίλαρντ, όσο και ο Μπρουκ Λόπεζ. Ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα, τέθηκε εκτός με διάστρεμμα ο Κρις Μίντλετον!

Και το τελικό… ζύγισμα των επίδοξων πρωταθλητών από την Ανατολή ανάφερε ότι ναι μεν ο Giannis είχε 34 πόντους, αλλά από την υπόλοιπη κουστωδία του, μόνο ο Μαλίκ Μπίσλεϊ δικαιολόγησε το ρόλο του (22π.).

Τέλος στην περιοδεία της Δύσης για τους Μπακς

Το τελικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι ο Ντοκ Ρίβερς ξεκίνησε την εποχή του στους Μπακς με ρεκόρ 1-4. Και ότι η ομάδα από το Μιλγουόκι έβαλε τέλος στην περιοδεία της στη Δύση και επιστρέφει πίσω στην έδρα της.

Τι διέθεταν οι Σανς; Ο Μπούκερ είχε 32 πόντους (10/15 διπ., 2/6 τριπ., 6/10 βολές), ο Κέβιν Ντουράντ πρόσθεσε 28 πόντους (10/16 διπ., 1/5 τριπ., 5/7 βολές) με 10 ριμπάουντ, ο Μπράντλεϊ Μπιλ πρόσθεσε 25 (8/16 διπ., 2/8 τριπ., 3/5 βολές) και ο Γιουσούφ Νούρκιτς έκανε ένα τίμιο double double με 10 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Πλέον, οι Σανς τρέχουν ένα απίθανο ρεκόρ 16-6 μετά τα Χριστούγεννα, διαμορφώνοντας το ρεκόρ τους σε 29-21.

Οι Μπακς έμειναν κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, μολονότι οι Σανς πήραν διαφορά που έφτασε μέχρι τους 15 πόντους προς το τέλος. Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι στο δεύτερο ημίχρονο, το Μιλγουόκι περιορίστηκε να κυνηγάει στο σκορ, αφού προηγήθηκε για τελευταία φορά με 51-50, με δύο εύστοχες ελεύθερες βολές του Giannis.

Τα δωδεκάλεπτα: 22-21, 48-49, 79-73, 114-106.

Πηγή: gazzetta

Ανανκοινώνονται σήμερα τα μέτρα για την οπαδική βία: Ονομαστικά εισιτήρια και κάμερες στα γήπεδα, ξεκινούν οι αγώνες με θεατές

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: