Αναστάτωση σε σχολείο στο Αγρίνιο: 22χρονη εισέβαλε σε αίθουσα και χτύπησε με καρέκλα 15χρονη μαθήτρια, σχηματίστηκε δικογραφία

FILE PHOTO: Μαθητές στο προαύλιο σχολείου. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Παντελής Σαίτας




Αναστάτωση προκλήθηκε στο Γυμνάσιο Εμπεσού στο Αγρίνιο, όταν μια 22χρονη εισέβαλε στην αίθουσα της Γ΄ τάξης και επιτέθηκε μαθήτρια και την τραυμάτισε χτυπώντας την με μια καρέκλα.

Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία κατά της 22χρονης για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών καθώς και για διατάραξη λειτουργίας σχολείου.

Οπως αναφέρει το agrinionews, το περιστατικό συνέβη μέσα σε σχολική τάξη. Η 22χρονη είχε μπει στο σχολείο για να μιλήσει με τον μαθητή αδερφό της.

Για λόγους που δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί, φέρεται να επιτέθηκε στην μαθήτρια με καρέκλα τραυματίζοντάς την στο κεφάλι και χτυπώντας την με δύναμη σε τοίχο.

Η νεαρή μαθήτρια διακομίσθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου και ακολούθως στο Νοσοκομείο Αγρινίου για να λάβει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στην τοπική κοινωνία και ιδίως σε γονείς και κηδεμόνες τα παιδιά των οποίων φοιτούν στο σχολείο.

Η Δωροθέα έγινε… Εμίλ: Ερχεται γραμμή λαίλαπας με βροχές και καταιγίδες: Η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: