To χωριό των χόμπιτ υπάρχει στην Αρμενία: Eνας ξενώνας ζωντανεύει τον κόσμο του Αρχοντα των Δαχτυλιδιών [βίντεο]

Στον κόσμο των χόμπιτ ταξιδεύει τους επισκέπτες του ο ξενώνας στην Αρμενία. Photo via https://www.cozy.am




Κρυμμένο στη βόρεια Αρμενία υπάρχει ένα μαγικό μέρος όπου οι θαυμαστές του JRR Tolkien μπορούν να ζήσουν τη φαντασίωσή τους για τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Βαθιά μέσα στο χιονισμένο δάσος του Ντιλιζάν, δύο αδέλφια έχουν χτίσει ένα χωριό σε στιλ χόμπιτ που υποδέχεται επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Το συμπλέγμα των εξοχικών κατοικιών συνδέεται με το εμπνευσμένο από τα χόμπιτ ξενοδοχείο τους, Cozy House, το οποίο άνοιξε το 2019.

Κάθε εξοχικό σπίτι του χωριού έχει κατασκευαστεί προσεκτικά για να αναδημιουργήσει την ατμόσφαιρα της επικής τριλογίας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Τα σπιτάκια έχουν στρογγυλές ξύλινες πόρτες βαμμένες σε έντονα χρώματα και παράθυρα σε χαριτωμένα σχήματα.

Στο εσωτερικό του εστιατορίου του χωριού, οι τοίχοι είναι καλυμμένοι με ιδιόμορφα έργα τέχνης – τα λέπια ενός ψαριού είναι φτιαγμένα από παλιούς δίσκους βινυλίου, ενώ το κέλυφος ενός σαλιγκαριού αποκαλύπτει έναν κρυμμένο μεγεθυντικό φακό.

Κάθε πύλη, πόρτα, μεντεσές και παράθυρο έχει φτιαχτεί ειδικά για να μιμηθεί τη χώρα των μικρών ανθρώπων του Τόλκιν.

Το ξενοδοχείο Cozy House και τα σπίτια του προσελκύουν ανθρώπους που αναζητούν κάτι λίγο ανορθόδοξο.

Στα βάθη του χειμώνα, το φανταστικό χωριουδάκι έχει μετατραπεί σε μια χιονισμένη χώρα θαυμάτων, προς μεγάλη ευχαρίστηση των επισκεπτών.

ΠΗΓΗ: euronews.com

Καταιγισμός διασημοτήτων στα «Επστάιν papers»: Εμπλέκουν μέχρι και τον Στίβεν Χόκινγκ σε όργιο ανηλίκων, αναφορές σε Ντι Κάπριο, Κέιτ Μπλάνσετ, Μπρους Γουίλις

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: