Το Αλ Τζαζίρα ισχυρίζεται ότι το Ισραήλ “στοχοθετεί” Παλαιστίνιους δημοσιογράφους: Σκοτώθηκαν άλλοι δύο στη Ράφα

epa11062620 A pile of burned vehicles that were burned on the roads during the Hamas attack on October 07 in the courtyard of the Israeli Property Tax Authority located near the Israeli border with Gaza Strip in southern Israel, 07 January 2024. EPA/ABIR SULTAN




Το Αλ Τζαζίρα κατηγόρησε τον ισραηλινό στρατό ότι «στοχοθετεί» Παλαιστίνιους δημοσιογράφους στη Γάζα μετά τον θάνατο δύο δημοσιογράφων που εργάζονταν για το δορυφορικό κανάλι του Κατάρ, οι οποίοι σκοτώθηκαν σε επίθεση που αποδίδεται στο Ισραήλ.

Ο Χάμζα Βάελ Νταχντούχ, ο γιος του επικεφαλής του γραφείου του Αλ Τζαζίρα στη Λωρίδα της Γάζας, του Βάελ αλ-Νταχντούχ, και ο Μούσταφα Θουράγια, ένας ανεξάρτητος εικονολήπτης που συνεργάζεται με το AFP, σκοτώθηκαν σήμερα ενώ επέβαιναν σε αυτοκίνητο στη Ράφα, στο νότιο τμήμα του παλαιστινιακού εδάφους.

«Το Αλ Τζαζίρα καταδικάζει σθεναρά τη στοχοθέτηση από τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής αυτοκινήτου παλαιστινίων δημοσιογράφων», ανέφερε το κανάλι σε ανακοίνωσή του κατηγορώντας το Ισραήλ για «παραβίαση των αρχών της ελευθερίας του Τύπου».

Με πληροφορίες ΑFP μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ντόχα, Κατάρ

Νεκροί δύο πεζοπόροι στις Άλπεις μετά από πτώση χιονοστιβάδας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: