Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Πληροφορίες ότι εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου αγνοούμενου Μπάμπη

Ενα από τα σημεία ερευνών για τον 31χρονο στο Μεσολόγγι. Στιγμιότυπο από την τηλεόραση του Alpha via Glomex




Σορός άνδρα εντοπίστηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, σε βαλτώδη περιοχή κοντά λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, κατά τη διάρκεια των ερευνών για τον εντοπισμό του 31χρονου, που αγνοείται από το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται οι διαδικασίες για την ταυτοποίηση της σορού, ενώ ο χώρος έχει αποκλειστεί, προκειμένου να πραγματοποιηθούν έρευνες από την Αστυνομία.

Επίσης, αναμένεται να φθάσει στο σημείο και ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, η οικογένεια έχει ήδη ενημερωθεί.

Όπως μεταδόθηκε, η οικογένεια ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα των ερευνών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής γύρω από τη λίμνη στο Μεσολόγγι στην περιοχή «Ευαγγελίστρια» που οδήγησαν και στην εύρεση της σορού.




Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο εντοπισμός της σορού έγινε μετά από υπόδειξη του σημείου από τον 50χρονο κρεοπώλη ή όχι.

Σε ό,τι φορά τις έρευνες ειδική ομάδα με τρεις σκύλους, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι να εντοπίζουν ανθρώπινα λείψανα ακόμη και σε βάθος πολλών μέτρων, αυτά έφτασαν στην περιοχή κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του 31χρονου.

Η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει την είδηση, αν και όλα δείχνουν, ότι το θρίλερ, τουλάχιστον όσον αφορά στον εντοπισμό της σορού, οδεύει προς το τέλος του.

Από κεί και πέρα μένει να δούμε κατά πόσον ο 51χρονος κατηγορούμενος θα εξακολουθήσει να τηρεί τη στάση άρνησης στην οποία εμμένει.

Προφυλακίστηκε ο 50χρονος πατέρας που σκότωσε τον κουνιάδο του όταν έμαθε ότι βίαζε την κόρη του από τα 9 της χρόνια

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: