The Greek Film Festival in Berlin: Αποκαλυπτήρια για το νέο key visual της 9ης διοργάνωσης

ΠΗΓΗ: The Greek Film Festival in Berlin




Το The Greek Film Festival in Berlin αποκαλύπτει το νέο key visual που θα σηματοδοτήσει την επερχόμενη 9η διοργάνωσή του, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον ιστορικό κινηματογράφο Babylon στις 20-24 Μαρτίου 2024.

Κεντρική θέση στο key visual κατέχει ένα άγρυπνο μάτι που παρακολουθεί. Πάνω του χορεύουν παιχνιδιάρικα δυο κόκκινα πλάσματα άγνωστης προέλευσης με γραβάτα, που ως πρόσωπό τους έχουν μια κάμερα με μεγάλο φακό. Από το μάτι, χύνεται ένα κόκκινο δάκρυ με δύναμη και αποφασιστικότητα, καταλήγοντας στο φετινό motto: We choose the bloody BIG screen.

Το motto αποκρυσταλλώθηκε ως σκεπτικό και συνοδεύει την οπτική ταυτότητα, που αντιπροσωπεύει το φετινό highlight του φεστιβάλ που θα αφορά ταινίες τρόμου, bloody horror – είδος με πολλούς fan – και θα περιέχει επιλογές που αγγίζουν τα όρια του cult.

«We choose the bloody BIG screen – επιλέγουμε πάντα τη διαολεμένη μεγάλη οθόνη. Γιατί είναι μια απόλαυση, μια διασκέδαση προσιτή σε όλους, είναι συμπεριληπτική και συνδέει όλους όσοι την απολαμβάνουν μαζί. Είναι μια μοναδική εμπειρία, την οποία μοιραζόμαστε με τους συνθεατές μας. Με δυναμική διάθεση, αποφασιστικότητα και θάρρος, επιμένουμε στο σινεμά – μια πάγια θέση του φεστιβάλ – και αναμένουμε να συσπειρώσουμε όλους τους φίλους μας στις αίθουσες του Babylon», αναφέρουν οι διοργανωτές.

To keyvisual εκπονήθηκε ως concept από την ομάδα του φεστιβάλ και φιλοτεχνήθηκε από τον visual designer Κωνσταντίνο Καμπέρη.

Ολόκληρο το πρόγραμμα ταινιών και εκδηλώσεων του φεστιβάλ θα ανακοινωθεί στα τέλη Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: