Στο Ανθρωποκτονιών η υπόθεση 41χρονης εγκύου που εξαφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη: Μπερδεύουν τα δύο τελευταία της μηνύματα [video]

Η 41χρονη γυναίκα εδώ και έξι ημέρες δεν έχει δώσει σημεία ζωής




Το τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει αναλάβει την υπόθεση της εξαφάνισης της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη, ενώ στο «μικροσκόπιο» έχουν μπει τα δύο μηνύματα που έστειλε η γυναίκα στη μητέρα και τον σύντροφό της λίγο πριν εξαφανιστεί

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο Alpha, αφότου η γυναίκα έστειλε τα δύο μηνύματα σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, το κινητό τηλέφωνό της έκλεισε.

Πλέον, οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα εάν πράγματι η ίδια η 41χρονη έχει στείλει τα δύο συγκεκριμένα μηνύματα ή αν τα έστειλε κάποιο άλλο πρόσωπο που ενδεχομένως να συνδέεται με την εξαφάνισή της.




 

Μάλιστα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, υπάρχουν υποψίες ότι η γυναίκα την ημέρα της εξαφάνισής της δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση, ενώ μάλιστα, σύμφωνα με τους συγγενείς της, διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Στο ένα από τα δύο μηνύματα, αυτό που έστειλε στον σύντροφό της, εμφανίζεται απολογητική, καθώς, όπως αναγράφεται, πήρε 5.000 ευρώ από τον ίδιο χωρίς εκείνος να το γνωρίζει.

Από την πλευρά τους, οι συγγενείς διαφωνούν ως προς το ύφος και τη σύνταξη του κειμένου και υποστηρίζουν ότι η γραφή δεν είναι της 41χρονης και ότι ποτέ η ίδια δεν θα έπαιρνε τόσα χρήματα και στη συνέχεια θα εξαφανιζόταν.

Με πληροφορίες από thestival.gr

 

Εξαφάνιση – θρίλερ 31χρονου στο Μεσολόγγι: Πήγε για κυνήγι με άγνωστο στην οικογένειά του άτομο, δεν επέστρεψε ποτέ* Στο «κάδρο» και δανεικά 20.000 ευρώ

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: