Εξαφάνιση – θρίλερ 31χρονου στο Μεσολόγγι: Πήγε για κυνήγι με άγνωστο στην οικογένειά του άτομο, δεν επέστρεψε ποτέ* Στο «κάδρο» και δανεικά 20.000 ευρώ [video]

FILE PHOTO: O 31χρονος Μπάμπης στο Μεσολόγγι. Πηγή photo: screenshot via glomex




Τα ίχνη ενός 31χρονου από το Μεσολόγγι αναζητούν οι Αρχές και η οικογένειά του, ο οποίος από το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Ο 31χρονος ξεκίνησε εκείνη τη μέρα να πάει για κυνήγι και ένας φίλος του τον μετέφερε από την πόλη μέχρι και την Εθνική Οδό, από όπου άλλος γνωστός του – άγνωστος όμως στην υπόλοιπη οικογένειά του – θα τον περισυνέλεγε με δικό του όχημα για να μεταβούν στον τόπο του κυνηγιού. Αυτή είναι και η τελευταία γνωστή πληροφορία για αυτόν.

Μην έχοντας σημεία ζωής του γιου της, η μητέρα του αγνοούμενου δήλωσε την εξαφάνιση καθώς μάλιστα σίγησε και το τηλέφωνό του, με το τελευταίο σήμα που εξέπεμψε να είναι πλησίον του ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Η αδελφή του αγνοούμενου, Χριστίνα Κούτσικου, μίλησε την Κυριακή (07/01) στην εκπομπή «Στούντιο με θέα» του ΑΝΤ1 και ανέφερε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις κυριολεκτικά «χτενίζουν» χορτολιβαδικές, δασικές εκτάσεις, βουνά και χωριά στη γύρω περιοχή και απηύθυνε έκκληση σε οποιονδήποτε έχει κάποιο στοιχείο, να επικοινωνήσει με τις Αρχές. Σύμφωνα με την αδελφή του αγνοούμενου, εκείνος είναι πλέον μόνιμος κάτοικος Ιταλίας και ήρθε για χριστουγεννιάτικες διακοπές στο Μεσολόγγι.




Ακόμα, η ίδια εξέφρασε φόβους πως μπορεί κάτι να έχει συμβεί στον αγνοούμενο αδελφό της.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχή το παρελθόν του 31χρονου και το εάν με κάποιον είχε διαφορές, και τι είδους.

Στο Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου προσήχθη χθες 51χρονος ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που φέρεται να είδε τον αγνοούμενο. Ο 51χρονος τελικά συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ., αλλά για ένα μαχαίρι που βρέθηκε στην κατοχή του και όχι για την εξαφάνιση του 31χρονου. Το εν λόγω άτομο δεν ήταν μαζί για κυνήγι με τον 31χρονο, καθώς δικαιολογεί, προσώρας, την παρουσία του σε άλλο σημείο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ίσως δεν λέει όλη την αλήθεια και αναμένονται εξελίξεις.




Η υπόθεση περιπλέκεται ακόμη περισσότερ, μετά και τη μαρτυρία ενός θείου του 31χρονου, ο οποίος μιλώντας στο Mega είπε ότι ο 51χρονος χρωστούσε στον εξαφανισμένο χρήματα: «Του είχε δανείσει ο ανιψιός μου λεφτά. Εδώ και έναν χρόνο γύρω στα 17.000 με 20.000 ευρώ. Τα χρειάστηκε και τα έδωσε, ήταν πολύ φίλοι».

Η έρευνα είναι προς κάθε κατεύθυνση και όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά, ακόμη κι αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Με πληροφορίες από Mega, Alpha

Άφαντοι οι δράστες της άγριας κακοποίησης 14χρονου στην Αγ. Παρασκευή: Άφαντοι και οι γονείς τους * Νέα τηλεφωνική απειλή δέχθηκε το θύμα [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: