Σοκ για τον Πισάρο της ΑΕΚ: Δολοφονική επίθεση στο Μεξικό, σκότωσαν τη θεία του και τραυμάτισαν τη μητέρα του

FILE PHOTO: Ο παίκτης της ΑΕΚ, Ροντόλφο Πισάρο με τη μπάλα στην κατοχή του κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ – Παναιτωλικός για το Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ στην ΟΠΑΠ Αρένα. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Σοκαριστικά νέα για την οικογένεια του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Ροδόλφο Πισάρο έρχονται από το Μεξικό,

καθώς τα ΜΜΕ της χώρας αναφέρουν πως συγγενείς του έπεσαν θύματα δολοφονικής επίθεσης, με αποτέλεσμα ένα θάνατο και δύο τραυματισμούς.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, μια θεία του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ δολοφονήθηκε, η μητέρα του παίκτη επέζησε από δύο πυροβολισμούς και ένας θείος τραυματίστηκε από ξυλοδαρμό.

 

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ΜΜΕ του Μεξικού το βράδυ της Κυριακής (28/01) στην πόλη Μαδέρο της πολιτείας Ταμαουλίπας άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας Πισάρο.

Η θεία του διεθνή μέσου, Ελίζαμπεθ Τόμας Γκονζάλες, έπεσε νεκρή, ενώ η μητέρα του και ο θείος του, βρέθηκαν τραυματισμένοι και δεμένοι χειροπόδαρα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν την θεία του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ νεκρή, ενώ η μητέρα του και ο θείος του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου και οι δύο νοσηλεύονται.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας La Silla Rota, «το περιστατικό πιθανότατα αφορούσε απόπειρα απαγωγής και η θεία του Πισάρο βρέθηκε από την αστυνομία νεκρή από πυροβολισμό και χτυπήματα, τυλιγμένη σε κουβέρτες».

Η είδηση άρχισε να παίρνει μεγάλη έκταση στο Μεξικό με κάποια ΜΜΕ να κάνουν λόγο για ληστεία που κατέληξε στη δολοφονία της θείας του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και τον τραυματισμό της μητέρας του από όπλο.

Μέχρι στιγμής τα κίνητρα της επίθεσης είναι άγνωστα, αλλά προέκυψε ότι ένας από τους εμπλεκόμενους είναι γνωστός στην οικογένεια.

Ο φαρμακερές ατάκες του «πολιτικού» Γιούργκεν Κλοπ : Ο προπονητής της Λίβερπουλ ομιλεί για τον Τραμπ, το Brexit και τους μεθυσμένους αντιεμβολιαστές [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: