Σφίγγει ο κλοιός στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι: Προσήχθη σε νέα κατάθεση ο κρεοπώλης [video]

O 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος που βρέθηκε δολοφονημένος σε βάλτο Πηγή Photo: Screenshot via YouTube




Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι, καθώς οι Αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή του 50χρονου κρεοπώλη για συμπληρωματική κατάθεση.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που προέκυψε μετά τις τελευταίες αντιφάσεις στις οποίες φέρεται να έχει υποπέσει ο 50χρονος στις προηγούμενες καταθέσεις του.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Alpha, ο 50χρονος οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο της πόλης περί τις 19:30 και αναμένεται να του ζητηθούν εξηγήσεις για τα όσα γίνονται γνωστά σχετικά με τις αντιφάσεις στις καταθέσεις του, αλλά και τα όσα φέρεται να είπε σε φίλους του, «ομολογώντας» ότι είπε ψέματα στις προηγούμενες καταθέσεις του.

 

Όσον αφορά στις αντιφάσεις, ο 50χρονος επιμένει για το σημείο που «άφησε», όπως λέει, τον νεαρό, παρότι κάμερες μαρτυρούν άλλα στοιχεία. Επίσης, υπάρχει ένα κενό 50 λεπτών στην πορεία του για το οποίο δεν μπορεί να δώσει καμία εξήγηση.




 

Δεύτερο στίγμα κοντά στο σημείο της εξαφάνισης

Αποκαλυπτικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα όσον αφορά το θρίλερ της εξαφάνισης του αγνοούμενου Μπάμπη την ώρα που ο δικηγόρος της οικογένειας του 31χρονου καταθέτει μήνυση για την υπόθεση και ενώ νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε δεύτερο στίγμα τηλεφώνου κοντά στο σημείο της εξαφάνισης.

Στο μεταξύ, τα τελευταία 24ωρα στο «μικροσκόπιο» έχει μπει «πρόσωπο-κλειδί», το οποίο αναμένεται να δώσει απαντήσεις σχετικά με την εξαφάνιση του Μπάμπη, καθώς πρόκειται για έναν 36χρονο φίλο του κρεοπώλη, ο οποίος κλήθηκε εκ νέου από τις Αρχές και παρέδωσε το κινητό του, ενώ φέρεται να είχε διαγράψει τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον 50χρονο.

Τρεις φορές είχε δανείσει χρήματα στον 50χρονο ο Μπάμπης

Σύμφωνα επίσης με τις νέες πληροφορίες, ο αγνοούμενος 31χρονος το παρελθόν είχε δανείσει τρεις φορές χρήματα στον κρεοπώλη, τα οποία τις δύο πρώτες φορές ο 50χρονος είχε αποπληρώσει κανονικά. Κάτι ωστόσο που δεν φαίνεται να έγινε την τελευταία φορά.

Συνεχίζουν το «χτένισμα» της περιοχής οι Αρχές

Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, με αυτές να επικεντρώνονται στην περιοχή της Ευαγγελίστριας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Skai.gr οι έρευνες των Αρχών έχουν επικεντρωθεί στην συγκεκριμένη βαλτώδη έκταση που είναι κυνηγότοπος.




Ωστόσο η περιοχή χαρακτηρίζεται ως «δύσκολη» και δύσβατη κάνοντας το έργο των Αρχών ιδιαίτερα δύσκολο.

Την ίδια ώρα λύθηκε το μυστήριο με τις κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν σε βάρκα στη λιμνοθάλασσα και μπήκαν στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Όπως προέκυψε το αίμα δεν είναι ανθρώπινο αλλά πτηνού. Μάλιστα οι αστυνομικοί εντόπισαν τον ιδιοκτήτη της βάρκας ο οποίος κατέθεσε πως με την συγκεκριμένη βάρκα είχε πάει πριν λίγες ημέρες για κυνήγι πάπιας.

Τέλος, μήνυση κατ’ αγνώστων για δολοφονία εκ προθέσεως κατά αγνώστων κατέθεσε η οικογένεια του 31χρονου. Επιπλέον, κατέθεσε μήνυση για ψευδή κατάθεση κατά του 50χρονου κρεοπώλη.

Με πληροφορίες από Alpha TV, ΣΚΑΙ και ΑΝΤ1 TV

Θεσαλονίκη: Συνελήφθη 44χρονος τραγουδιστής που αντιστάθηκε σε αστυνομικούς κατά τη διάρκεια ελέγχου

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: