Πέθανε από καρδιακή ανακοπή ο ηθοποιός Γκάρι Γκρέιαμ: Εγινε γνωστός από τους ρόλους του στο Star Trek και το Alien Nation [βίντεο]

O ηθοποιός Γκάρι Γκρέιαμ στο Star Trek. Photo screenshot via youtube, New York Post




Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο ηθοποιός Γκάρι Γκρέιαμ, ο οποίος είχε γίνει γνωστός από τους ρόλους του στο Star Trek και το Alien Nation.

Ο Γκάρι Γκράχαμ, ειδικότερα, έπαιξε στο Star Trek: Enterprise τον ρόλο του «Ambassador Soval» καθώς και στην ταινία «Alien Nation», όπου έγινε γνωστός ως ντετέκτιβ Μάθιου Σάικς, γεγονός που τον έκανε ιδιαίτερα αγαπητό στον κόσμο.

Σύμφωνα με τη σύζυγό του, Μπέκι, ο 73χρονος ηθοποιός πέθανε από καρδιακή ανακοπή που υπέστη σε νοσοκομείο.

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνω ότι ο Γκάρι Γκρέιαμ, ο πρώην σύζυγός μου, ένας καταπληκτικός ηθοποιός και πατέρας του πανέμορφου παιδιού μας, πέθανε σήμερα. Είμαστε συγκλονισμένοι όλοι και κυρίως η κόρη μας, Χέιλι. Η σύζυγός του Μπέκι ήταν στο πλευρό του» έγραψε σε ανάρτησή της η πρώην σύζυγός του ηθοποιού, Σούζαν Λαβέλ.

Στην ανάρτησή της ανέφερε πως γνωρίστηκε με τον Γκρέιαμ όταν αυτός πρωταγωνιστούσε στο Alien Nation:

«Συνάντησα τον Γκάρι όταν ήμουν 20 ετών και εκείνος ήταν ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές στο Alien Nation. Ήταν αστείος, σαρκαστικός, με αίσθηση του χιούμορ αλλά ευγενικός. Ήταν τελείως ξαφνικό για εμάς οπότε παρακαλώ προσευχηθείτε για την κόρη μας».

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: