ΠΑΟ: Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Τζούριτσιτς στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ

Panathinaikos’ player Filip Djuricic (C) in action with Dnipro-1’s player Rusian Babenko (R) during the UEFA Champions League qualifying 2nd round, 2nd leg soccer match Panathinaikos – Dnipro-1, in Apostolos Nikolaidis Stadium in Athens, Greece, 01 August 2023. EPA/GEORGIA PANAGOPOULOU




Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς είναι το νέο πρόβλημα που προέκυψε για τον Φατίχ Τερίμ μετά τον χθεσινοβραδινό (10/1), πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και η συμμετοχή του στον κυριακάτικο (14/1) μεγάλο αγώνα με την ΑΕΚ στην OPAP Arena για την 18η αγωνιστική της Super League δεόχνει να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο διεθνής Σέρβος μεσοεπιθετικός έγινε αλλαγή στο 38ο λεπτό του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έχοντας ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και το μεσημέρι της Πέμπτης (11/1) έκανε θεραπεία στο «Γ. Καλαφάτης» μαζί με τους Παλάσιος, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν. Στον Παναθηναϊκό περιμένουν το αποτέλεσμα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε, προκειμένου να έχουν ακόμη πιο καθαρή εικόνα για τον τραυματισμό του.

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα Κυπέλλου έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

«Μου μένει ένας χρόνος ζωής»: Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον Σβεν Γκόραν Έρικσον ότι πάσχει από καρκίνο σε τελικό στάδιο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: