Παγκόσμιος σταρ της μουσικής, πρεσβευτής της Βρετανίας κατά της βίας, βιαιοπραγεί σε συνάδελφό του: Το βίντεο που τον εκθέτει και οι αντιδράσεις [video]

File Photo Pakistani singer Rahat Fateh Ali Khan talks with journalists during a press conference in Lahore, Pakistan on 23 Febuary 2011. EPA/RAHAT DAR




Σοκάρουν οι εικόνες που δείχνουν τον παγκοσμίου φήμης τραγουδιστή Ραχάτ Φατέ Αλί Καν (Rahat Fateh Ali Khan) να χτυπά με μένος μέλος του συγκροτήματός του.

Ο 49χρονος τραγουδιστής, που έχει οκτώ εκατομμύρια followers στα social media, φαίνεται να χτυπά τον τραγουδιστή με μια παντόφλα και να τον σέρνει από τα μαλλιά κατά τη διάρκεια της βίαιης επίθεσης σε ξενοδοχείο στο Χιούστον του Τέξας πέρυσι.

«Πού είναι το μπουκάλι μου; Θα σε χτυπήσω. Έχεις δει το μπουκάλι μου;» φαίνεται να φωνάζει ο Ραχάτ Φατέ Αλί Καν, με τον 32χρονο να φαίνεται φοβισμένος. Σε ένα μεγαλύτερο βίντεο φαίνεται ο άνδρας να σκύβει καθώς τον χτυπά ο Καν με μια παντόφλα.

«Δεν το είχα κύριε, ποιο μπουκάλι;» ακούγεται να του απαντά ο 32χρονος, με τον Πακιστανό τραγουδιστή να τον χτυπά στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Οι αντιδράσεις ανάγκασαν τον διάσημο τραγουδιστή, οποίος είναι πρεσβευτής του Βρετανού βασιλιά Καρόλου, κατά της βίας να απαντήσει: «Ήταν μαθητής μου και τον χτύπησα. Δεν έχει καμία αντίρρηση» σημείωσε ο Ραχάτ Φατέ Αλί Καν που παραδέχτηκε την επίθεση.

Το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η MailOnline θα φέρει σε δύσκολη θέση το ίδρυμα British Asian Trust, το οποίο βοηθά τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας και διαχειρίζεται πρωτοβουλίες ψυχικής υγείας σε όλη την Ινδία και το Πακιστάν.

Μέλη της συνοδείας του φαίνονται να στέκονται και να παρακολουθούν, με ένα τρίτο βίντεο να δείχνει τρεις συναδέλφους του συγκροτήματος να προσπαθούν να τον απομακρύνουν καθώς οι δύο άντρες παλεύουν στο πάτωμα.

Ο Ραχάτ Φατέ Αλί Καν έχει εμφανιστεί σε κατάμεστες αρένες στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο. Σε μια από τις sold-out συναυλίες του στο Γουέμπλεϊ ανέβηκε στη σκηνή μαζί του και ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν, ο οποίος τον αποκάλεσε «αδερφό».

Έχει συναντήσει τον βασιλιά αρκετές φορές ως πρεσβευτής του British Asian Trust που ιδρύθηκε το 2007 από τον βασιλιά Κάρολο για την αντιμετώπιση της φτώχειας και την οικοδόμηση κοινοτικών σχέσεων.

Τα φωνητικά του Ραχάτ Φατέ Αλί Καν χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία Apocalypto του Μελ Γκίμπσον το 2007 και συνέβαλε στο soundtrack της ταινίας Dead Man Walking του 1995.

Με πληροφορίες από Daily Mail 

 

Πυροβολισμοί σε καθολική εκκλησία στην Κωνσταντινούπολη: Πληροφορίες για έναν νεκρό

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: