Όπως στην ταινία, έτσι και στη ζωή; Ο ηθοποιός των Peaky Blinders, Πολ Άντερσον, συνελήφθη για κατοχή νακρωτικών

FILE PHOTO: Ο ηθοποιός Πολ Άντερσον ο οποίος υποδύεται τον Άρθουρ Σέλμπι στην διάσημη σειρά του Netflix, Peaky Blinders. EPA/DANIEL DEME




Στον ηθοποιό της διάσημης σειράς Peaky Blinders, Πολ Άντερσον, επιβλήθηκε πρόστιμο για κατοχή ναρκωτικών, συμπεριλαμβανομένης κοκαΐνης, την επομένη των Χριστουγέννων.

Ο Άντερσον, ο οποίος υποδύεται τον Άρθουρ Σέλμπι στην επιτυχημένη σειρά του Netflix -τον ;έναν εκ των αδελφών που καταφεύγει στη χρήση ναρκωτικών- φέρεται να δήλωσε μέσω δικηγόρου ότι μερικές φορές μπαίνει στον χαρακτήρα για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές που τον αναγνωρίζουν…

  •  Ο 48χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Highbury Corner την Πέμπτη, κατηγορούμενος για κατοχή κρακ κοκαΐνης, αμφεταμινών και δύο συνταγογραφούμενων ουσιών.  Παραδέχτηκε την ενοχή του και για τις τέσσερις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν και του επιβλήθηκε συνολικό πρόστιμο 1.345 λιρών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Άντερσον μίλησε στο δικαστήριο μόνο για να αποδεχθεί τις κατηγορίες,  να επιβεβαιώσει την ταυτότητα και τη διεύθυνσή του στο βορειοδυτικό Λονδίνο.

Η Daily Mail ανέφερε ότι η  αστυνομία δέχθηκε κλήση από τον ιδιοκτήτη μιας παμπ κοντά στο σπίτι του ηθοποιού, ο οποίος δήλωσε πως έβγαιναν αναθυμιάσεις κρακ κοκαΐνης  από την τουαλέτα ΑΜΕΑ του καταστήματος, απ’ όπου μόλις είχε φύγει ο Άντερσον.

Η εφημερίδα ανέφερε ότι η αστυνομία βρήκε τον Άντερσον μαζί με έναν νεαρό άνδρα και ένα μωρό 17 μηνών. Τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα, όπου βρήκαν κρακ κοκαΐνης και ένα πακετάκι με καφέ σκόνη που αποκαλύφθηκε ότι ήταν αμφεταμίνες, συν διαζεπάμη και πρεγκαμπαλίνη.

Ως ελαφρυντικό, ο δικηγόρος του Άντερσον φέρεται να είπε στο δικαστήριο: «Θα αναγνωρίσετε τον κατηγορούμενο από έναν πολύ γνωστό ρόλο που έπαιξε σε πρόσφατο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Συχνά τον αναγνωρίζει ο κόσμος και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της σειράς, μπαίνοντας στον ρόλο».

Ο δικηγόρος του είπε ότι ο Άντερσον δεν καπνίζει κρακ κοκαΐνης, αλλά πρόσθεσε: «Βρέθηκε σε μια ατυχή θέση και θα έπρεπε να είχε τη δύναμη να πει όχι».

Με πληροφορίες από The Guardian

Είναι τo μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο «βόμβα» για το περιβάλλον; Κινείται με υγροποιημένο φυσικό αέριο και σήμερα κάνει το παρθενικό του ταξίδι [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: