Ο Τζόκοβιτς βρήκε την αγάπη στην Αυστραλία: Η «ιδιαίτερη σχέση» του… με ένα δέντρο που κρατάει 15 χρόνια [video]

File Photo Novak Djokovic/Ιnstagram




Ίσως ο Νόβακ Τζόκοβιτς να μην έχει εισπράξει την αγάπη του αυστραλιανού κοινού που παρακολουθεί τένις, όπως άλλοι συνάδελφοί του, όμως αυτό δεν πτοεί τον νούμερο 1 τενίστα στον κόσμο από το να μοιραστεί μια δική του ιδιαίτερη «ιστορία αγάπης» που ανέπτυξε στη Μελβούρνη και τη δύναμη που του έδωσε στη διάρκεια των τελευταίων δεκαπέντε χρόνων.

Συγκεκριμένα, ο «Νόλε», μετά την αναμέτρησή του με τον Αλεξέι Ποπίριν χθες το βράδυ, μίλησε για ένα συγκεκριμένο σημείο στους βοτανικούς κήπους της Μελβούρνης το οποίο φροντίζει να επισκέπτεται κάθε φορά που βρίσκεται στην πόλη, επιβεβαιώνοντας την ερώτηση του δημοσιογράφου.

«Υπάρχει ένα συγκεκριμένο δέντρο με το οποίο κατά κάποιον τρόπο έχω αναπτύξει μια ξεχωριστή σχέση τα τελευταία 15 χρόνια», απάντησε ο Τζόκοβιτς ερωτηθείς για τον λόγο των συχνών επισκέψεών του στον κήπο.

«Έχω συνδεθεί με αυτό το δέντρο. Απλώς μου αρέσει. Μου αρέσουν οι ρίζες του και ο κορμός και τα κλαδιά και τα πάντα», είπε.

Παράλληλα, αναφερόμενος στον συγκεκριμένο κήπο στη Μελβούρνη ήταν ιδιαίτερα εγκωμιαστικός.

«Λατρεύω κάθε γωνία αυτού του μέρος. Είναι ένας απίστευτος θησαυρός για τη Μελβούρνη η παρουσία ενός πάρκου στην καρδιά της πόλης», συμπλήρωσε ο σπουδαίος αθλητής.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Ο Τζόκοβιτς εξήγησε ότι η παρουσία του εκεί τον βοηθά να αυτοσυγκεντρώνεται και να παραμένει προσγειωμένος. Μάλιστα, φρόντισε να μην αποκαλύψει την τοποθεσία του δέντρου για να προστατεύσει την ιδιωτικότητά του.

Το 2016 ο κορυφαίος τενίστας είχε αναρτήσει μια φωτογραφία του δίπλα στο αγαπημένο του δέντρο γράφοντας: «Αυτό το δέντρο υπάρχει για πολύ καιρό, πολύ παραπάνω από τον καθένα μας. Φανταστείτε πόση ενέργεια και σοφία κουβαλά».

Με πληροφορίες από Guardian

Σαν σενάριο κωμωδίας με πρωταγωνιστή τη γερμανική άκαμπτη γραφειοκρατία και θύμα τον Σβαρτσενέγκερ: Το ρολόι και το χαλασμένο ΑΤΜ

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: