Νέο θρίλερ στο Μεσολόγγι: Επιχείρηση ανεύρεσης 30χρονου αγνοούμενου στα νερά του Αχελώου

FILE PHOTO: Επιχειρούν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα και μεταβαίνει στο σημείο τόσο η η ομάδα Σ.μη.Ε.Α. της Δυτικής Ελλάδας όσο και η ομάδα ορμητικών νερών της 6ης Ε.Μ.Α.Κ. ως συνδρομή στην ΕΛ.ΑΣ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΡΗΣ ΜΑΡΤΑΚΟΣ




Την ώρα που τελούνταν η κηδεία του 31χρονου Μπάμπη που δολοφονήθηκε στο Μεσολόγγι και του οποίου το πτώμα βρέθηκε μετά από πολυήμερες έρευνες, άρχιζε να εκτυλίσσεται ένα νέο θρίλερ με επίκεντρο τον ποταμό Αχελώο.

Συγκεκριμένα 30χρονος άνδρας με καταγωγή από το Νεπάλ φέρεται να παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού και να αγνοείται στον Αχελώο στο Μεσολόγγι.

Στην περιοχή έφτασαν έξι πυροσβέστες με δυο οχήματα ενώ μεταβαίνει η ομάδα Σ.μη.Ε.Α. της Δυτικής Ελλάδας και ομάδα ορμητικών νερών της 6ης Ε.Μ.Α.Κ. αποτελούμενη από τέσσερα άτομα, ως συνδρομή στην ΕΛ.ΑΣ.

Πρώτες ανεπιβεβαίωτες ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως ο 30χρονος ζει στην περιοχή και μαζί με την σύντροφό του απασχολούνται σε αγροτικές εργασίες. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρας παρασύρθηκε από τα νερά όταν μπήκε στον ποταμό για να κολυμπήσει ή να ψαρέψει.

 

Μπαράζ ελέγχων της Τροχαίας στην Αθήνα – Εκατοντάδες οι παραβάσεις: 69 για οδήγηση σε κατάσταση μέθης * 15 συλλήψεις και 41 ΙΧ πήρε ο γερανός…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: